Image
WorldSupporter profile of Willemijn-Dungen
Image
Travel & Move: 
Ik heb al veel bijzondere reizen meegemaakt, maar waar ik het meeste voor in de wereld mee heb bereikt was uiteraard mijn reis in Ghana.
Ik heb de wereld natuurlijk niet kunnen veranderen en ook niet Ghana. Maar ik heb wel zo'n 30 kindertjes een gevoel van hoop mogen geven. Hoop dat er ergens in de wereld een betere plek is en dat er een kans bestaat dat zij ooit ook terechtkomen in een wereld waar ze meer zijn dan alleen weeskinderen.
Experience & Leisure: 
Graag maak ik in mijn vrije tijd gebruik van social media. Zo heb ik dit ook gebruikt om contact te leggen en te behouden met 3 Duitse meisjes die voor een aantal maanden in Ghana waren/zijn.
Zij werkten in hetzelfde weeshuis als wij deden en we hebben hun ook verschillende lesboekjes toegestuurd zodat ze aan de slag konden met de kinderen.
Learn & Develop: 
Een aantal mensen van onze school zijn een paar maanden geleden naar Uganda geweest. Ik heb veel met hun voor en na hun reis erover gesproken.
We vergeleken mijn reis met die van hun en we bespraken wat we hebben gedaan om de wereld iets beter te maken. Dit inspireerde mij weer voor nieuwe acties.
Help & Change: 
Via school hebben we bijna 500 euro op kunnen halen om kinderen in ghana te gaan helpen.
Verder proberen we ons al van te voren te verdiepen in het dagelijks leven van ghana en de cultuur en tradities. Dit doen we om ons daar te kunnen aanpassen en zo nog meer voor de mensen daar te kunnen betekenen.
Work & Initiate: 
Ik zelf heb vanuit mijn werk niet iets bijzonders meegemaakt. Wel is een collega van mij een maand naar Roemenië geweest om daar een project voor zwerfhonden op te zetten.
Dit heeft mij erg geïnspireerd en ik hoop later ook nog zoiets te kunnen doen.
My Latest Activity
Nieuwe start, nieuwe kansen

Afgelopen tijd ben ik dus voornamelijk energie aan het steken in mijn nieuwe leven. Natuurlijk leer ik hier ook nieuwe mensen kennen. Steeds vaker kom ik in mijn nieuwe stad mensen tegen die ook ervaringen hebben met vrijwilligerswerk (in het buitenland). Met deze wissel ik ervaringen uit en zo onts...

Ontwikkelingen

De laatste tijd heb ik me eigenlijk met name ingezet voor mezelf. Het was een zware tijd met veel examenstress en meer kon ik er eigenlijk niet bij hebben. Natuurlijk lijkt dat op het eerste oog een vrij egoïstische gedachte, maar zodra je verder denkt, kan het ook heel goed uitpakken voor ande...

Promotiefilmpje Gomoa Buduatta Orphanage

Wat ik in een van mijn vorige blogs ook al schreef, is dat ik een filmpje heb gemaakt over Gomoa Buduatta Orphanage. In het filmpje promoot ik het project door middel van een aantal foto's en teksten. http://www.youtube.com/watch?v=hO2VkaZTL-Y&feature=youtu.be

Hoe het mij heeft veranderd

Terwijl ik deze blog schrijf, zit ik in een overvolle trein richting Den Haag. Ingesloten tussen honderden andere reizigers. Reizigers van alle lengtes, geslachten en kleuren. Zo onopvallend mogelijk probeer ik ze te observeren en probeer ik een inschatting te maken van waar ze vandaan komen. Helaas...

Hoe het mij heeft veranderd

Terwijl ik deze blog schrijf, zit ik in een overvolle trein richting Den Haag. Ingesloten tussen honderden andere reizigers. Reizigers van alle lengtes, geslachten en kleuren. Zo onopvallend mogelijk probeer ik ze te observeren en probeer ik een inschatting te maken van waar ze vandaan komen. Helaas...