WorldSupporter Magazine of Willemijn-Dungen

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik heb al veel bijzondere reizen meegemaakt, maar waar ik het meeste voor in de wereld mee heb bereikt was uiteraard mijn reis in Ghana.
Ik heb de wereld natuurlijk niet kunnen veranderen en ook niet Ghana. Maar ik heb wel zo'n 30 kindertjes een gevoel van hoop mogen geven. Hoop dat er ergens in de wereld een betere plek is en dat er een kans bestaat dat zij ooit ook terechtkomen in een wereld waar ze meer zijn dan alleen weeskinderen.
Experience & Leisure: 
Graag maak ik in mijn vrije tijd gebruik van social media. Zo heb ik dit ook gebruikt om contact te leggen en te behouden met 3 Duitse meisjes die voor een aantal maanden in Ghana waren/zijn.
Zij werkten in hetzelfde weeshuis als wij deden en we hebben hun ook verschillende lesboekjes toegestuurd zodat ze aan de slag konden met de kinderen.
Learn & Develop: 
Een aantal mensen van onze school zijn een paar maanden geleden naar Uganda geweest. Ik heb veel met hun voor en na hun reis erover gesproken.
We vergeleken mijn reis met die van hun en we bespraken wat we hebben gedaan om de wereld iets beter te maken. Dit inspireerde mij weer voor nieuwe acties.
Help & Change: 
Via school hebben we bijna 500 euro op kunnen halen om kinderen in ghana te gaan helpen.
Verder proberen we ons al van te voren te verdiepen in het dagelijks leven van ghana en de cultuur en tradities. Dit doen we om ons daar te kunnen aanpassen en zo nog meer voor de mensen daar te kunnen betekenen.
Work & Initiate: 
Ik zelf heb vanuit mijn werk niet iets bijzonders meegemaakt. Wel is een collega van mij een maand naar Roemenië geweest om daar een project voor zwerfhonden op te zetten.
Dit heeft mij erg geïnspireerd en ik hoop later ook nog zoiets te kunnen doen.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters