Image
WorldSupporter Magazine of vicvanderpoel
Image
Travel & Move: 
In 2013 ben ik naar Bangkok geweest. Dat was de eerste keer dat ik zo ver weg ben geweest. Het is een totaal andere wereld als Europa, maar zo bijzonder om te zien.
Hoe die mensen daar leven, kan ik me amper voorstellen. Ik ben wel heel blij dat ik dit mee mocht maken.
Experience & Leisure: 
Voor mijn maatschappelijke stage heb ik in mijn vrije tijd geholpen bij een bejaardentehuis, en heb ik gecollecteerd voor het rode kruis.
Learn & Develop: 
Op school heb ik een aantal keer meegedaan aan de sponsorloop. Ook heb ik speculaas, paaseitjes, en koekjes verkocht in mijn buurt. Dat geld ging naar goede doelen.
Waar ik ook een aantal keer aan meegedaan is de schoenendoos actie. Daarbij vul je een schoenendoos die dan terecht komt bij een kindje in Afrika. Dit was op de basisschool.
Help & Change: 
In de zomer van 2014 ga ik met worldmapping naar Zuid-Afrika om daar vrijwilligerswerk te doen. Dit is de eerste keer dat ik zoiets ga meemaken.
Ik heb er onwijs veel zin in, maar stiekem toch ook wel een beetje spannend. Gelukkig gaan we met een hele gezellige en leuke groep! Ook geef ik altijd wel wat aan collectanten of maken we wat over voor goede doelen.
Work & Initiate: 
-
My Latest Activity
Image

Dit soort dingen zijn heel fijn om te krijgen na je bezoek. Deze zijn afkomstig van Palm Tree. Telkens wanneer ik dit zie komt er een glimlach op mijn gezicht!

Happy Pharrell Williams

Wanneer ik dit lied hoor, denk ik terug aan Afrika. Muziek die je daar vaak hebt geluisterd brengt goede herinneringen met zich mee!

WORLDMAPPING HELPEN

ik ga helpen op de informatiedag van worldmapping op 30 oktober op het Ashram College. Om zo nog meer mensen er van te overtuigen vrijwilligerswerk te doen tijdens hun vakantie

STAGE BEURS WORLDMAPPING

Ik sta op 2 oktober op een stage beurs in Den Haag met worldmapping om andere te overtuigen hoe leuk het is om via worldmapping een steentje bij te dragen aan de wereld, en zo iets goeds te doen voor de bevolking in Zuid-Afrika. Na de geweldige ervaring van mij afgelopen zomer kan ik niet wachten om...