Helden van Zuid-Afrika

Ik heb het boek van Jetske van der Schaar gelezen voordat ik naar Uganda ging, zo kreeg ik al een beetje een indruk van hoe het in Uganda zou worden. Wat een top boek! Ik raad hem iedereen aan om te lezen. Jetske schenkt haar deel van de opbrengst aan Be More, een organisatie die projecten in Zuid-Afrika ondersteunt met vrijwilligers.

Image
Follow the author: roomsssx
More contributions of WorldSupporter author: roomsssx
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Boek

Bedankt voor de tip! Het klinkt echt heel interessant. Kan ik hem overal kopen of alleen bij bepaalde boekhandels? Ik zou hem graag willen lezen.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1