Image
WorldSupporter Magazine of kellyplugge
Image
Travel & Move: 
Tot nu toe ben ik nog niet naar ontwikkelingslanden geweest maar ik heb er wel veel over gelezen en ik denk dat mijn reis naar Uganda 4augustus een hoop indruk op mij gaat maken!
Experience & Leisure: 
Nou ik ben geïnspireerd door de film wit licht. Ik vond die film zo ontzettend mooi maar ook heftig en ik kon het ook eigenlijk niet geloven dat die mensen daar in die omstandigheden wonen.
Ook het programma bloed zweet en luxeproblemen heeft me geïnspireerd, dit is een programma waarin jongeren naar een ontwikkelingsland gaan om te werken, dus hetzelfde als wat ik 4augustus ga doen.
Learn & Develop: 
Ik ga naar het Alfrink College en deze school zet zich flink in voor ontwikkelingshulp.
Zo hebben we ook mobieltjes ingezameld en hebben we ieder jaar goede doelen dag waar we 5 euro of meer voor geven voor een ontwikkelingsland.
Help & Change: 
Ik ga 4 Augustus met een groep jongeren via de organisatie worldmapping voor 16 dagen naar Uganda om daar de cultuur te leren kennen en daar hard te werken voor de plaatselijke bevolking.
De reis heb ik niet zelf betaald maar heb ik door middel van acties bij elkaar gespaard, zo heb ik sate verkocht bij mij op de vereniging en daar bij elkaar zo'n 400 euro mee opgehaald. En heb ik van vrienden en familie zo'n 90 mobieltjes gekregen die ik allemaal online in kan leveren waar ik ook nog veel geld voor terug ga krijgen.
Work & Initiate: 
Ik werk bij de Albert Heijn, nu steunt de AH ook Afrika.
En met een gesprek met de baas heb ik dan ook flinke korting kunnen regelen op eten dat we klaar gingen maken en door verkopen om zo de reis naar Afrika bij elkaar te sparen.
My Content
My Favorite Content

Nothing found.

Most Popular - Most Visited
My Latest Activity
Image

Wij hebben zaterdag meegedaan aan de Dress Red Day. De dag waar je kan laten zien dat je hartpatienten steunt door rood aan te doen. We hebben met de korfbalvereniging 'De Meervogels' besloten om hieraan mee te doen. Teams zouden voor hun wedstrijd inschieten met rood aan. Het geld wat we voor de sh...