WorldSupporter Magazine of Johoadmin

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Reizen is mijn grote passie. Ik vind reizen in ontwikkelingslanden super interessant. Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan en probeer het altijd te combineren met een reis door het land.
Tijdens het reizen houd ik er rekening mee dat toerisme positieve maar ook negatieve gevolgen kan hebben voor lokale gemeenschappen.
Experience & Leisure: 
Ik zit de hele dag op Twitter. Ik retweet alles van het Rode Kruis, Amnesty International en Artsen Zonder Grenzen.
Op mijn volleybal club organiseer ik ieder jaar een bingo avond voor het goede doel. Dit jaar is het goede doel mijn project op de Filipijnen.
Learn & Develop: 
Ik volg een opleiding in in de gezondheidszorg en heb stage gelopen in een ziekenhuis in Zuid-Afrika. Op de middelbare school heb ik meegedaan aan een geldinzamel actie voor SOS Kinderdorpen.
Help & Change: 
In de Fillpijnen heb ik 6 weken in een weeshuis gewerkt. In Nederland help ik een Afghaanse mevrouw Nederlands leren. Ik doneer ook regelmatig geld aan goede doelen.
Work & Initiate: 
Ik werk in de thuiszorg.
Ik heb bij mijn collega's veel geld opgehaald voor het project op de Filipijnen en een meisje was zo enthousiast door mijn verhalen dat zij volgend jaar ook als vrijwilliger naar hetzelfde project gaat. In de thuiszorg helpen we ook veel bejaarden van Marokkaanse en Turkse afkomst. Er wordt in het werk rekening gehouden met hun geloof, eetgewoonten en in sommige gevallen beperkte kennis van de Nederlandse taal.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters