Asante sana

En toen zaten we ineens weer thuis, in het toch wel een beetje saaie Nederland. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen en wat heb ik genoten. Het afscheid was dit keer nog veel moeilijker dan de vorige keer en ik zit met mn hoofd nog ergens tussen twee werelden in. Enerzijds heel leuk om mn ouders, broer en vrienden/vriendinnen weer te zien en hen alle verhalen te vertellen. (en dat zijn er heel wat!) Maar hierdoor ook weer heel erg heimwee naar de geweldige kinderen van Hearts. Berichtjes via Facebook dat ze met zn allen buiten zitten te wachten op de volgende film die we iedere avond keken via mijn laptop maakt het ook niet echt makkelijker. Maar de wijze woorden van een Keniaanse vriend: Dont be sad to leave, be happy you were able to come. En dat ben ik zeker, het was geweldig!!
De actie om het ontbrekende schoolgeld op te halen voor een paar van de kinderen was succesvol!! (voor meer info zie vorige blog) Het gaat allemaal een beetje op zn Keniaans (yes tomorrow tomorrow) Maar als het goed is gaan de kids na de vakantie naar de nieuwe school. Ze waren zo blij en hebben me beloofd nog harder hun best te doen, zo lief! Foto's volgen.
Ik ga me het komende jaar dan ook keihard inzetten voor Hearts via mijn 'business'. (httpspublic://blog/img_0637_0.jpgwww.facebook.com/maisha.for.kenya) Dus heb je nog goeie ideeën, let me know!
Verder keihard werken om volgende zomer weer terug te gaan! Ik kan nu al niet wachten.

Liefs,
Chiara

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Chiara
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories