Back in action for Kenya @MiddenDelfland Dag

Gister back in action for Kenya geweest op de MiddenDelfland Dag. Met dank aan de organisatie had ik een gratis kraampje gekregen waar ik met mijn armbanden-business kon staan. Ondanks de regenachtige start en de harde wind was het een groot succes. Bijna helemaal uitverkocht! De opbrengst was zeker niet mis, superbedankt lieve mensen! Keep it up, for Kenyaaaa #♥♡ Neem ook even een kijkje op: - httppublic://blog/970847_414723928637584_234176200_n_0.jpgmaisha-for-kenya.blogspot.nl/ - httpspublic://blog/970847_414723928637584_234176200_n_0.jpgwww.facebook.com/maisha.for.kenya Liefs Chiara

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Chiara
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
15
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.