Financiële adoptie weeskind

Ik en mijn vriendin (Sibel Bastian, ook Wereldsupporter) waren zo onder de indruk van het weeshuis waar wij verbleven, Heart Children's Home, dat wij hebben besloten om een weeskind financieel te adopteren. Wij hebben gekozen voor het 12-jarige meisje Mercy (zie foto), omdat zij naast erg slim ook bijzonder vriendelijk is en een erg goed hart heeft. Dit ondanks haar traumatische ervaringen als een kind, wat het natuurlijk extra bijzonder maakt dat zij nog zo positief in het leven staat. Gevraagd naar haar dromen in het leven, was haar enige antwoord: 'To become a better person'. Dit vonden wij een bijzonder inspirerend antwoord en gaf voor ons de doorslag.

Met onze steun (een kleine 40 euro per maand) kunnen wij haar de kans bieden op een betere toekomst. Dankzij onze bijdrage zit zij nu namelijk op een privé-school, waar hoogwaardig onderwijs wordt gegeven en waardoor zij een grote kans heeft om straks door te stromen naar een goede middelbare school en, hopelijk, de universiteit.

Momenteel zijn ik, Sibel, en Mike Blommestijn (ook Wereldsupporter) in overleg met de lokale leiding van het weeshuis bezig met het maken van een website om de financiële adoptie van meer kinderen in Heart Children's Home mogelijk te maken. Want zoals Mercy, zijn er nog veel meer kinderen daar!

More contributions of WorldSupporter author: Hein-Jan
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.