Mijn eerste indrukken

Ik heb natuurlijk súper veel te vertellen over Zuid-Afrika, dat is duidelijk!

Ik houd daarom een blog bij voor mijn familie en vrienden, en alle anderen die geïntresseerd zijn in mijn avontuur in Zuid-Afrika. We hebben van Worldmapping allemaal een eigen blog profiel gekregen, en daar probeer ik nu elke zondag weer een update te plaatsen. Er staan al aardig wat posts online, ook nog voordat ik was vertrokken naar Zuid-Afrika, dus dat is ook grappig om te lezen. Het is natuurlijk lastig om 2 blogs bij te houden dus verwijs ik jullie graag naar mijn andere blogsite, waar ik al meerdere verhalen en ervaringen heb gedeeld: www.blog.worldmapping.nl/ploondepotter/ 

Je kunt ook gewoon op google blogs worldmapping zoeken, de link aanklikken er vervolgens rechts bovenin bij 'Of weet je de naam?' Ploon de Potter invoeren. 

Veel lees plezier! xoxo, Ploon 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of ploondepotter
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.