Milleniumdoelen nederland

In nederland krijg ik eigenlijk maar weinig mee van de doelen. Natuurlijk zie je vaak organisaties die opkomen voor bijvoorbeeld mensenrechten of die hiv tegen willen gaan. Toch betekenen die reclames pas iets voor me sinds ik in uganda ben geweest. Ik kan me meer iets voorstellen met wat ze willen bereiken en een beetje hoe ze het willen doen. Toch denk ik niet dat nederlanders die niet in zo'n land als uganda zijn geweest zich veel kunnen indenken bij de doelen. Mensen moeten meer van wereld zien om het allemaal te begrijpen, misschien zou dat er ook voor kunnen zorgen dat er genoeg geld komt om de doelen te behalen.

Follow the author: Femkeverbeek
More contributions of WorldSupporter author: Femkeverbeek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]