Laatste dag in Nederland

Vandaag is mijn laatste dag in Nederland, morgen is het zover en vertrekken we naar Uganda! Ik kan nog steeds niet beseffen dat ik morgen op dit moment gewoon in Afrika zit en ik een supermooie reis voor de boeg heb! Na een leuke kerst te hebben gehad met mijn familie, moet ik me nu toch echt gaan beseffen dat het zover is. Na lang wachten is het eindelijk tijd om veel mee te gaan maken en dingen te zien. Ik ben er klaar voor!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: EsmeeJansen
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]