Laatste dag in Nederland

Vandaag is mijn laatste dag in Nederland, morgen is het zover en vertrekken we naar Uganda! Ik kan nog steeds niet beseffen dat ik morgen op dit moment gewoon in Afrika zit en ik een supermooie reis voor de boeg heb! Na een leuke kerst te hebben gehad met mijn familie, moet ik me nu toch echt gaan beseffen dat het zover is. Na lang wachten is het eindelijk tijd om veel mee te gaan maken en dingen te zien. Ik ben er klaar voor!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of EsmeeJansen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.