Aangekomen in Tamale

Na een snelle vlucht zijn we zaterdagochtend aangekomen in Accra waar Toontje op ons aan het wachten was en bracht ons naar haar gasthuis waar we tot maandag ochtend hebben gezeten. Toontje had voor ons geregeld dat we zondag met een taxi mee konden die ons Accra liet zien wat heel indrukwekkend was. Ook zijn we met Sandra (een Ghanees buurmeisje van Toontje) meegegaan naar een kerkdienst, dit was heel leuk met veel dansen en zingen. Maandag heeft Toontje ons sochtens naar het busstation gebracht waar onze bus rond 7 uur vertrok. Na 12 uur gehobbeld en gezeten te hebben want de wegen zijn hier niet al te best kwamen we aan in Tamale waar Bash ons stond op te wachten om ons naar de Kidz active lodge te brengen, hier hebben we de nacht doorgebracht. Na lang geslapen te hebben kregen we een lekker ontbijt en heeft Bash het een en ander verteld over de projecten en over Tamale. Straks neemt hij ons mee naar een kantoor om nog wat dingen te regelen en uit te leggen. Vanavond eten we samen met andere vrijwilligers bij deKidz active lodge. Ben erg benieuwd naar al hun verhalen en wat ons nog te wachten staat.

Follow the author: manondekool
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Studeren in het buitenland, stagelopen of onderzoek doen? Check welke verzekeringen voor jou van toepassing zijn via de JoHo Insurances Foundation, of bereid je vertrek naar het buitenland voor

Study or work abroad: check your insurance options

More contributions of WorldSupporter author: manondekool
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hee Manon.Yesyes... het is

Hee Manon.Yesyes... het is gelukt om te gaan reageren op je blog.We zijn heeel benieuwd hoe het daar is!Hoe zien je dagen eruit, en wat moet je allemaal doenn?Hier is het gisteren(woensdag ) erg somber weer geweest, echt herfst weertje en nu nog steeds niet echt super bij jullie zal dat wel anders zijn. wij moeten de winter kleren pakken en jullie zeker lekker zomers?Hoe is het met je moeder en wat moet zij allemaal doen?We hebben begrepen dat je in een leuk gastgezin zit.Is het eten ook lekker, ?. :PKun je er foto's op zetten dit lijkt ons erg leuk.Liefs en groetjes Esther en het thuisfront. byebye :)))     

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1