dag 8

Voelde me 's ochtends wel iets beter, had zelfs weer wat gegeten. Alleen toen moesten we met de bus die erg hobbelde dus dat was weer wat minder. We zijn gestopt bij het ziekenhuis st Luke's waar we op de heenweg ook zijn wezen kijken. We wilden een aantal mensen laten testen om er zeker van te zijn dat het geen malaria is (ik moest ook). Eerst moesten we in een kamertje tegen een man zeggen wat onze klachten waren, dat schreef hij dan op en daarmee moesten we naar het lab lopen om ons op verschillende dingen te laten testen. Malaria en nog een of ander virus geloof ik. We moesten eerst nog een hele tijd wachten want het lab was nog niet open, en ik voelde me steeds slechter. Ik was heel erg duizelig. Toen ik uiteindelijk werd geprikt ben ik flauwgevallen maar voelde me daarna wel beter. Ben daar even op een bankje blijven liggen en we kregen de uitslag weer in het andere kantoortje. Niemand had malaria, waarschijnlijk was het gewoon een virus die we aan elkaar hadden overgedragen. We zijn met het busje terug gereden naar Pakachere en hebben daar geluncht. Daarna zouden we Zomba Plateau gaan beklimmen maar er waren er maar 4 fit genoeg om het echt te gaan doen, een aantal zijn bij Pakachere gebleven en een aantal zijn souvenirs gaan kopen. Ik had besloten toch maar even mee te gaan, en heb een aantal hele leuke dingetjes gekocht! De mensen daar zijn zo creatief! Echt knap! We zijn ook nog even wezen kijken voor het uitzicht in een super mooi en luxe hotel, maar dat was serieus mooi, ook als het in Nederland zou staan. Terwijl we in het busje zaten renden er allemaal aapjes achter ons aan en we zagen ze ook zitten langs de kant van de weg, echt grappig. Terug bij Pakachere ben ik weer gaan slapen. Na het eten een individueel gesprekje gehad met Geertje. Daarna eigenlijk gelijk m'n tanden gaan poetsen, was ik daar net viel opeens alle elektriciteit uit. Gelukkig had ik een zaklamp bij me.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of juultjuhhx
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories