Alweer een maand terug in Nederland

Wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel! 
Ik kan niet geloven dat ik alweer een maand thuis ben. Ik heb nog steeds last van heimwee en het liefst vlieg ik morgen terug.

Na eerst een paar dagen in de ontkenningsfase gezeten te hebben, ben ik nu hard aan het werk om me in te zetten als wereldsupporter en voor mijn project in Zanzibar.
Toen ik in Zanzibar zat heb ik al gewerkt aan een project die ik dan kon indienen bij de Ziekenfondsbode. Na eerst een paar dagen hard nadenken wat ze nou echt nodig hadden en hoeveel dat precies ging kosten waren we eruit. Het zou een projectaanvraag voor de bouw van een groente- en fruittuin worden.
2 weken geleden heb ik mijn persoonlijke deel er nog ingezet en het helemaal afgemaakt, en opgestuurd! Op 2 september is de vergadering van de Ziekenfondsbode en heb ik hopelijk de 1.036,- voor mijn project. Ik ben er zo enthousiast over!
Ook zijn de eerste mailtjes de deur alweer uit naar organisaties waar ik volgend jaar naartoe zou willen, dan wil ik namelijk graag naar Zuid-Afrika. Een aparte spaarrekening ervoor is al geopend, dus kom maar op!

Verder liggen de eerste reisproducten ook al klaar om naar de joho kringloop winkel gebracht te worden als ik in de buurt ben.
Ook ben ik nog erg actief op social media. Ik probeer zoveel mogelijk foto's en verhalen te delen en ik like zoveel mogelijk organisaties zodat mijn vrienden het kunnen zien als ik ze like of deel.
Het eerste fotoboek is ook al gemaakt, zodat ik het aan iedereen die langskomt kan laten zien!
 

Als laatst ben ik erg druk bezig om een stukje te schrijven over mijn ervaring in Afrika voor ons dorpsblad : Trefpunt. Ook ben ik bezig een brief op te stellen voor alle vrienden/familie/kenissen/collega's om een kleine donatie te vragen voor het project. En gisteren heb ik de business manager van het project nog een berichtje gestuurd of er nog andere kleine projecten zijn (zoals de fruit en groente tuin) zodat ik die ook kan gaan indienen bij organisaties.

Op m'n volgende blog staan hopelijk het stukje dat ik geschreven heb en de brief!

En ik heb ook besloten, mocht mijn subsidie verdubbeld worden (waar ik natuurlijk heel erg hard voor ga inzetten en m'n  best ervoor gaan doen) dan doneer ik een deel ervan aan mijn project.

En als aller laatst, 13 september sta ik met Activity international in Amersfoort. Hier zal ik over al mijn ervaringen gaan vertellen, iedereen is welkom om langs te komen!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of chanelstokje
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd