Wereld Supporter song

Mijn wereld supporter is ' I was here ' , van Beyonce Knowles.

http://www.youtube.com/watch?v=i41qWJ6QjPI

Dit liedje vind ik zo mooi en heeft zo'n mooie betekenis.

Beyonce zegt in dit liedje dat ze sporen achter wil laten, zodat iedereen zal weten dat zij hier was. Als ze deze wereld zou verlaten, dat ze geen spijt zou hebben. Ook zegt ze dat ze elke dag heeft geleefd. Dit vind ik erg mooi. Wij in de westerse wereld hebben het allemaal zo goed, daar moeten we echt van genieten.

Daarnaast zegt ze dat ze hoopt iets voor iemand te betekenen. Dat ze een verschil heeft gemaakt en dat de wereld dit zal zien. Deze zin vind ik zo mooi. Ik hoop namelijk ook een verschil te maken door mensen te gaan helpen, iets voor iemand te beteken.

We moeten genieten van ons leven, anderen helpen en waarderen wat wij hebben. Hopelijk kunnen we een verschil maken in deze wereld. Door naar Uganda te gaan hoop ik dat te doen, daar de mensen een steentje bij te dragen.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of ellenvandoormalen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.