Home sweet home

Gisteren een warm onthaal op Schiphol, met chocoladeletters en oliebollen. Toen was het tijd voor een bakje échte koffie, want dat had ik toch wel gemist.

Het voelt heel raar om weer thuis te zijn en nog altijd even onwerkelijk. Thuis kan ik de Palm-Tree souvenirs uitdelen en beginnen we met foto's kijken. We eten zalm en aardappelen, want ook die heb ik allebei heel lang niet gehad.

Dan komen die lieve meiden ook nog langs om alle verhalen te horen en foto's te bekijken! Op dat moment ben ik toch echt heel blij met alles dat ik hier heb. Super!

Ik ben al meer dan 24 uur wakker, in het vliegtuig slapen is echt niet mijn ding, en in mijn allereigenste bed val ik dan ook direct in slaap.

Nou hopen dat ik vanaf morgen weer kan wennen aan het ritme hier. Maar ik weet wel dat ik ontzettend blij ben dat ik dit heb gedaan, een ervaring om nooit te vergeten! En ik ben heel dankbaar voor alle lieve mensen die ik heb mogen leren kennen!

Ngiyabonga!

Follow the author: neelklappe
More contributions of WorldSupporter author: neelklappe
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]