WorldSupporter Magazine of Zuster-Kristi

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik reis veel en spontaan, ik laat me door lokale mensen meeslepen en ik eet alle gekke dingen mee.Ik laat me inspireren door mensen en hun normen en waarden en ik sta open voor alles en iedereen ookal
past het niet persé bij mij persoonlijk. Het is belangrijk iedereen in zijn waarde te laten.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd probeer ik gewoon in alledaagse dingen op mensen te letten, interesse te tonen en af en toe een glimlach of een helpende hand te bieden waar nodig.
Learn & Develop: 
Ik ben verpleegkundige en heb de tropencursus gedaan in Rotterdam waarbij ik veel heb geleerd over medische ziektes en een stuk antropologie .
Ik heb een keer een week met de klas op de middelbare school allemaal acties gedaan om geld op te halen voor stichting dorcas en ik heb op school 24 uur gevast voor kinderen met hiv/aids in Afrika. Hierbij had ik vaste sponsors.
Help & Change: 
Hoi, Ik ben Kristi en ik ben gek op reizen en vind het super mooi om vrijwilligerswerk te doen, sowieso om te helpen maar zeker ook om te ontvangen want ik ben van mening dat je erg veel kunt leren
van andere culturen en mensen en hier voor hoort open te staan. Ik heb 2 x vrijwilligerswerk in het buitenland gedaan. Ik ben voor een periode van 3 maanden als verpleegkundige in Oeganda geweest om daar in een kliniek te werken en ik had daar meegeholpen met een project voor kinderen die ondervoed zijn. Dit was via de organisatie Be-more. Na deze super mooie , leerzame ervaring ben ik voor 2 maanden naar Thailand gegaan om bij het Tamarcentrum ( een centrum om prostituees te helpen) gaan werken om bar-outreaches te doen en Engelse lessen te geven aan prostituees, hierna kunnen de vrouwen ervoor kiezen om uit de prostitutie te stappen en worden ze in een traject van opleiding/werk etc. gezet. Tja, hoe probeer ik in dit soms bizarre Nederland eerlijk te blijven en een steentje bij te dragen.. Ik ben in ieder geval heel bewust bezig met fairtrade/ biologisch eten. Ook heb ik al een paar jaar 2 kindjes die ik maandelijks geld doneer zodat ze een goed leven kunnen hebben. Eigenlijk hou ik er niet zo van om mezelf zo neer te zetten alsof ik het allemaal heel goed doe, ik blijf liever wat meer nederig hierover... Ik ben heel erg dankbaar voor de mogelijkheden om in het buitenland te werken en voor mijn leven hier in Nederland, dit wil ik uit delen! En op die manier hoop ik de individualistische maatschappij een beetje te doorbreken. Juist in de kleine dingen.
Work & Initiate: 
Ik werk al een paar jaar als (leerling) verpleegkundige in het ziekenhuis op diverse afdelingen. Ik werk nu als verpleegkundige op de afdelingen kraam en verloskunde.
Niet omdat het mijn werk is maar omdat ik er passie voor heb om mensen te verplegen en net een beetje extra te geven.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters