Welk pakket past bij jou?

Wereldstage is het stagebureau van Curaçao. Met een ervaren team regelen we alles voor iemand zijn of haar stage of vrijwilligerswerk en worden veel zorgen uit handen genomen. Ons doel is om een bijdrage te leven aan het internationaliseren van het onderwijs en voor meer kennisontwikkeling te zorgen. Maar, iedereen is uniek en heeft eigen behoeften en wensen. Daarom proberen wij vanuit onze organisatie zo goed mogelijk een beeld te krijgen wat jij nodig hebt. Vanuit Wereldstage worden verschillende pakketten aangeboden voor jongeren die voor een langere periode naar dit prachtige eiland willen vertrekken. De belangrijkste elementen van deze pakketten worden hieronder verder toegelicht.

Wereldstagepakket

Met het Wereldstagepakket kun jij zorgeloos stagelopen op Curaçao. We nemen al het regelwerk uit handen zodat jij een succesvolle stageperiode kan hebben en genieten van je tropische avontuur.

Doe het zelfpakket

Heb jij zelf je stageplek al geregeld, maar wil je alle andere zaken door ons laten regelen, zoals een vliegticket en huisvesting? Dan is het Doe-het-zelfpakket die ideale optie voor jou.

Bursalen pakket

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij op Curaçao geboren bent, maar ooit naar Nederland bent verhuisd. Wil je toch voor een stage terugkeren naar Curaçao? Dan biedt Wereldstage een speciaal pakket inclusief een speciaal tarief aan voor jou.

Vrijwilligerspakket

Ben jij niet van plan om naar Curaçao te vertrekken voor een stage, maar juist voor vrijwilligerswerk. Dat kan natuurlijk ook. Hiervoor biedt Wereldstage een passend vrijwilligerspakket aan waarin zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met jou wensen.

Meer informatie

Ieder pakket heeft zijn eigen aanbod en daarbij horen ook verschillende prijzen. Ben jij benieuwd wel pakket het beste bij je past of wil je meer informatie over de praktische zaken rondom deze pakketten. Neem een kijkje op de website van Wereldstage en ontdek wat er voor jou allemaal mogelijk is.  

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]