Engelse les geven in het buitenland - Start

 

Engelse les geven in het buitenland - Start

Engelse les geven tijdens je reis

Het is een eeuwig dilemma: Als je werkt heb je geld maar geen tijd om te reizen, terwijl als je niet werkt je wel tijd hebt maar geen geld. Veel mensen proberen daarom tijdens hun reis te werken om zo hun verblijf in het buitenland te financieren. Dit magazine gaat over een van de populairste manieren om tijdens je reis aan de slag te gaan: het geven van Engelse les. Engels is dé internationale voertaal en vrijwel overal ter wereld willen mensen Engels leren. Dat biedt veel mogelijkheden om als Engels docent aan de slag te gaan. Ook als je geen 'native-speaker' bent zijn er tal van mogelijkheden, Nederlanders behoren zelfs tot een van de best Engelssprekenden ter wereld. In dit magazine vind je informatie over het geven van Engelse les, bestemmingen, inspiratie en meer. Enjoy!

 

Inspiratie 

lesgeven

Praktische informatie

Lesgeefervaringen in het buitenland
Lesgeven in Pagoda
Every child needs a teacher

Mogelijkheden

Work as a Cultural Ambassador in China and teach English

Work as a Cultural Ambassador in China and teach English

This program, run by the Department of Education of Zhejiang Province, hires European professionals to work as Cultural Ambassadors to teach the English language, with a focus on communication skills, in Chinese primary and secondary schools in the cities of Wenzhou, Lishui, Jinhua, Taizhou, Quzhou Zhejiang Province.  

The reason for this program is to help children in tier-three cities with gaining intercultural understandings. It is a public service activity, which is fully supported by the local governments of Zhejiang Administration of Foreign Experts 

...
Niet naar het buitenland? Doe ervaring op met online lesgeven

Niet naar het buitenland? Doe ervaring op met online lesgeven

Had je plannen om dit jaar naar het buitenland te vertrekken om les te gaan geven, maar heb je deze moeten uitstellen vanwege de coronacrisis? Het is goed om de extra tijd die je nu hebt te gebruiken om alvast lesgeefervaring op te doen zodat je straks goed voorbereid voor de klas staat. Sinds de coronacrisis zit het online lesgeven in de lift en er zijn verschillende mogelijkheden waarop je, gewoon vanuit Nederland, alvast kunt beginnen met lesgeven.

Meer lezen? Zie de WorldSupporter resources.

TEFL in Spain jobs

TEFL in Spain jobs

TEFL in Spain career service

Op zoek naar een TEFL cursus en een baan als docent Engels in Spanje?

Bij TEFL in Spain helpen we je na de cursus om een goede baan te vinden.
 

In Spanje is er veel vraag naar docenten Engels. Vergeleken met andere Europese landen is het niveau Engels er vrij laag en veel Spanjaarden willen hun Engels verbeteren om toegelaten te worden tot universiteiten of om meer kans te maken op een goede baan in Spanje of het buitenland. Dit betekent dat er meer dan genoeg TEFL banen in Spanje te vinden zijn

...
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1
Last updated
11-05-2024
Search