Fondsenwerving-Tips!

Wilde Ganzen steunt Particuliere Initiatieven die gericht zijn op het bestrijden van armoede wereldwijd. De Particuliere Initiatieven die samenwerken met Wilde Ganzen, krijgen van de organisatie een vermeerdering van vijftig procent bovenop de fondsen die zelf geworven zijn. Elke euro die wordt opgehaald is dan 1,50 waard!

Het werven van fondsen is dus een essentieel onderdeel als je wilt samenwerken met Wilde Ganzen. In deze blog worden tips en mogelijkheden gegeven voor het verzamelen van deze fondsen.

 

Wanneer je geld voor een project nodig hebt, is het goed om na te gaan wat je financieringsmogelijkheden zijn:

Sponsors: een partij die u sponsort, kan dit op verschillende manieren doen. Denk aan het leveren van diensten of materialen, of een financiële bijdrage. Hier is wel een tegenprestatie aan verbonden; wat kun je de sponsor bieden in ruil voor zijn diensten?

Donateurs: wanneer personen, een instelling of een organisatie jouw project een warm hart toedragen, kunnen zij je project misschien een structurele bijdrage bieden.

Crowdfunding: een van de modernere versies van fondsenwerving! Via crowdfunding is het mogelijk om online geld te verzamelen voor je project, door middel van donaties van mensen of organisaties. Een voordeel hieraan is dat de bijdrage klein kan zijn, wat drempelverlagend werkt.  Bedenk hierbij een goede strategie en zoek een correct platform om zoveel mogelijk bijdrages binnen te halen.  

Vermogensfonds: een vermogensfonds is een onafhankelijke stichting die geld beheert om daarmee een maatschappelijk of cultureel doel te steunen. Wie weet is dit jouw project! Zoek goed uit welk vermogensfonds bij jouw project zou aansluiten. Geef het project vervolgens een representatief gezicht, zodat het aantrekkelijk is voor een vermogensfonds om daadwerkelijk met jouw project samen te werken.

 

Dit zijn enkele tips tips voor het werven van fondsen! Klik op de link hieronder voor meer informatie en uitleg.

 

 

 

 

Image
Follow the author: Wilde Ganzen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

External Link
More contributions of WorldSupporter author: Wilde Ganzen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1 1