Mijn eerste werkdag als Travel Active Ambassadeur

Zo! Deze week was het na een tijd wachten dan eindelijk zover. Mijn eerste werkdag als Travel Active Ambassadeur. Ik werd deze week ingezet samen met een andere jongen op een informatiestand van een beroepenmarkt in Apeldoorn. Hier gaven wij de mogelijkheid alle vragen te beantwoorden van studenten die er over dachten ook op reis te gaan. Ik had foto's uitgeprint een meegenomen van mij reis om een idee te geven over wat vrijwilligers werk allemaal inhoud. 

Toen we onze net stand hadden ingericht begonnen de mensen al binnen te komen. Er waren veel meer mensen dan verwacht geïntereseerd in op reis gaan dan ik van tevoren had gedacht. De avond duurde van 5 tot 9, toen het was afgelopen was ik schoor en blij. Mijn hele avond had ik besteed aan mensen te vertellen hoeveel ik van mijn reis heb genoten, hoeveel ik ervan heb geleerd en daarmee heb ik mijn enthousiasme gedeeld. Sommige mensen waren voor deze informatieavond al geïntereseerd, maar er waren zat mensen die gewoon langs onze stand liepen om te kijken wat we aan te bieden hadden en hier makkelijk een kwatier zijn blijven plakken.  Vertellen over Tanzania vind ik altijd leuk, maar om dit tegen wildvreemde te doen die misschien net zo'n avontuur gaan beleven als dat ik heb gedaan vond ik helemaal geweldig. 

En dan moet het leukste nog komen.
Dit was niet eenmalig. Ik ben de komende tijd op meer dagen zoals deze ingepland. Sommige zijn, net zoals deze, in een stand staan en bij andere ga daarbij ook nog een presentatie geven. Nu ik heb gezien hoe snel mensen mijn enthousisme over kunnen nemen en hoe leuk ze mijn verhalen vinden kan ik niet wachten om dit werk voor Travel Active voort te zetten. Ik wil zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hoe belangrijk en leuk vrijwilligers werk is. 

Volgende week is mijn volgende presentatie in Tilburg, ik zeg: Kom maar op!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: IrisDuivenvoorden
Comments, Compliments & Kudos

wat tof!

Hey Iris,

Wat grappig om jou na een aantal jaar hierop terug te zien. Dit is toch wel andere koek dan de jumbo ;). Wat tof om te horen dat je in de jaren na de jumbo vrijwilligerswerk in Afrika bent gaan doen! Waar ik erg benieuwd naar ben is wat jou heeft overgehaald om die stap te durven zetten en hoe jij twijfelaars overhaalt?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1676 1