Triatlon Barcelona

Afgelopen jaar toen ik in Guatemala was, kwam Tessa (Stichting Tess Unlimited) met de vraag of ik mee zou willen doen aan de triatlon van Barcelona om geld op te halen voor de stichting. Zo Impulsief als ik op dat moment was zei ik ja, en zo ben ik daar nu dagelijks mee bezig. Sinds ik weer terug ben ik Nederland ben ik kei hard aan het trainen voor de triatlon, iets wat ik nog nooit gedaan heb. 2 Keer per week zwemmen, 2 keer hardlopen en 2 keer fietsen en daarnaast nog kracht training en druk bezig met de voeding. Naast mijn hele trainingsprogramma ben ik natuurlijk ook druk met het binnenhalen van sponsors. Ik vertel aan veel mensen en bedrijven wat ik ga doen en waarvoor ik het ga doen. ook maak ik promotie via facebook en twitter. Via de site http://www.nyc42.nl/Barcelona2014/Deelnemer?eventParticipantId=237 kunnen mensen mij sponsoren. Ik heb nu al ongelofelijk veel zin in de triatlon. Ik heb 2 weken geleden mijn eigen racefiets gekocht en wekelijks gaan mijn prestaties vooruit, waardoor ik steeds gemotiveerder wordt. En daarbij is opgeven geen optie, want een kindje met een hazenlip in Guatemala kan ook niet opgeven!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Lydian Degen
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1306