anderen gestimuleerd om vrijwilliger te worden door mijn...

anderen gestimuleerd om vrijwilliger te worden door mijn ervaringen te delen via facebook. Op facebook heb ik een oproep gedaan voor vrijwilligers. Er is een facebook pagina waar alle psychologen/studenten van mijn universiteit lid van zijn (336 members). Dit is mijn bericht:

Beste mensen van de master gezondheidszorgpsychologie, bij deze wil ik graag een oproep doen voor alle psychologen/studenten die geinteresseerd zijn om ervaring op te doen als gezondheidspsycholoog in een derde-wereldland.

Vorig jaar ben ik afgestudeerd als basispsycholoog aan de RUN en ik ben toen vertrokken naar de Fillipijnen. In de Fillipijnen kan je aan de slag als psycholoog (ook als je nog bezig bent met studeren), op vrijwillige basis (het is een derde-wereldland). Er zijn verschillende projecten in de Fillipijnen waar ze psychologen zoeken, dit kan je dan doen voor zo lang als je zelf wilt (gemiddeld zijn mensen hier 2-3 maanden). Op deze manier kan je: 1. Met jou kennis iets nuttigs bijdragen aan één van de armste landen in Azie. 2. Relevante ervaring op doen als psycholoog (handig voor als je terug komt in Nederland). Verder woon je in de Fillipijnen: een tropisch eiland! dat betekent: trips, stranden, en sight-seeing (in de weekenden ben je uiteraard vrij). Kortom een perfecte kans. Voor de geinteresseerden: Stuur een mail naar mij: ron.haarms@gmail.com of voeg me toe op facebook.

Oke het is nu echt aan het lopen! 18 masterstudenten zijn geintereseerd om te komen helpen in de filipijnen. Echt heel tof dat er zoveel reacties zijn binnen gekomen!

Contributions

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.