Volg de Málaga Business Bootcamp in juli 2019

Van 14 juli 2019 tot en met 27 juli 2019 is het weer zover, de Málaga Business Bootcamp! 

Tijdens de Bootcamp werk je in een team van 5 studenten aan een opdracht van een lokale ondernemer. In ieder team zit ook een lokale student, waardoor je interculturele ervaring opdoet.

Als student wordt je tijdens deze bootcamp gecoacht door een eigen docent en/of het team van JongLeren.es op onder andere:

  • Ondernemerschap
  • Teamwork
  • Zelfstandigheid
  • Communicatievaardigheden

Meer weten over de Málaga Business Bootcamp en hoe jij je als individu in kan schrijven? Lees deze blog of neem een kijkje op de website.

Related content:
Málaga Business Bootcamp

Málaga Business Bootcamp

Image

Veel studenten dromen ervan om een buitenlandervaring op te doen gedurende hun studententijd. Echter, dit is niet altijd voor iedereen weggelegd. De een heeft simpelweg de tijd er niet voor, bij de ander is het niet mogelijk vanuit de onderwijsinstelling en sommige willen weer niet voor zo’n lange tijd in het buitenland verblijven. Als jij dit herkent, betekent dit niet dat er voor jou geen mogelijkheid is weggelegd. Vanuit JongLeren worden er jaarlijks de zogenaamde Málaga Business Bootcamps georganiseerd. Ben jij benieuwd wat dit inhoudt? Lees hieronder meer!

Wat is de Málaga Business Bootcamp?

Deze speciale bootcamp, mede georganiseerd door JongLeren, biedt studenten de mogelijkheid een buitenlandervaring op te doen in een relatief korte periode, zo ongeveer twee weken. Tijdens deze periode krijgen zij de mogelijkheid zich te verdiepen in de Spaanse taal en cultuur, het bedrijfsleven en ondernemerschap. Dit zijn de centrale kernwaarden die gedurende de bootcamp centraal staan en voortdurend terugkomen tijdens het programma. Je gaat met een internationale groep studenten een samenwerking aan met een onderneming die zich heeft gevestigd in Málaga of een plaats in de nabije omgeving. Door direct intensief aan de slag te gaan, leer je veel van het Spaanse bedrijfsleven en van jezelf. Het is een intensieve, maar zeer leervolle ervaring die jij de rest van je leven bij je draagt. Je voert tijdens het programma een ondernemersopdracht uit, die ervoor zorgt dat jij  onder andere je competenties organiseren, plannen en samenwerken verder ontwikkeld. Gedurende het traject wordt je begeleidt door professionele docenten die jou kunnen helpen zowaar jij dat nodig hebt.

Verblijf

Tijdens de Málaga Business Bootcamp verblijven de docenten (en studenten) in de stad op loopafstand van de taalschool. Málaga is een historische en compacte stad, waardoor jij tijdens je verblijf veel te zien krijgt van de historische en culturele bezienswaardigheden. Bovendien is er tijdens het programma ook vrije tijd ingepland, zodat jij nog meer samen met de andere studenten optimaal kan genieten van jouw verblijf.  

Meer informatie

Spreekt jou dit aan en kan jij niet wachten totdat jij aan de slag kan gaan in het bruisende Málaga. Kijk dan op de website voor meer informatie over de Málaga Business Bootcamp. Zo lees je onder andere ervaringen van studenten die dit programma eens hebben gevolgd, welke organisaties er meewerken en overige praktische zaken. Ook is op de website van JongLeren het programma te downloaden. Zo heb je een nog beter beeld van wat jij allemaal kan verwachten.