Nieuw bestuur BuddyGoDutch

Voor wie? Studenten in Utrecht die internationaal georiënteerd zijn.
Wat is BuddyGoDutch? BuddyGoDutch is een snelgroeiende en jonge non-profit organisatie in Utrecht, gericht op een betere integratie van de ruim 3000 internationale studenten die jaarlijks in Utrecht komen studeren. BuddyGoDutch koppelt internationale studenten een-op-een aan Utrechtse studenten, zodat ze op persoonlijke wijze in aanraking komen met de Utrechtse stad en cultuur. BuddyGoDutch organiseert voor hen activiteiten in de stad Utrecht. Afgelopen jaren is BuddyGoDutch enorm gegroeid en professioneler geworden. Als toekomstig bestuurder kan je hier ook aan bijdragen.
Wat houdt het bestuur in? De taken in het bestuur verschillen per functie, maar het gaat om een parttime bestuursjaar dat goed te combineren is met je studie. Je verbreedt je netwerk in Utrecht en daarbuiten enorm en je werkt samen met je bestuursleden, waardoor je samenwerkingsvaardigheden verder ontwikkeld worden.
Hoe kan ik solliciteren? Graag stuur je de volgende documenten vóór 3 mei 2019 op naar soco.buddygodutch@gmail.com:

  • Een motivatiebrief, waarin jij duidelijk motiveert waarom je graag onderdeel uit wil maken van het BuddyGoDutch bestuur 2019-2020. Graag ontvangen wij hierbij ook een onderbouwing van de functie die jouw voorkeur heeft. Hierbij mag je solliciteren op meerdere functies.

  • Jouw CV

Kijk voor meer informatie over onder andere de functiespecifieke taken op https://buddygodutch.nl/solliciteren/

More contributions of WorldSupporter author: Christien23
Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.