Expositie Afrikaanse kunst

Tijdens deze solo-expositie presenteerd Mario Gerth zijn exclusieve portretten. De expositie loopt van zondag 14 december 2014 tot vrijdag 23 januari 2015.

Mario Gerth:

“Oude Rite, sagen en cycli begeleiden het oude leven van de nomaden en semi-nomaden van Afrika. De groei en het verval wordt hier bepaald door de verhalen van de voorouders. De drang naar het nieuwe geeft uiting aan de trots van een eeuwenoude traditie.

In Afrika hebben talloze generaties een buitengewone diversiteit en bizarre schoonheid ontwikkeld. Ik ben erg dankbaar dit alles te mogen hebben aanschouwen en merk dat ik door mijn reizen en werk enorm ben gegroeid als mens. Ik heb een grenzeloze waardering ontwikkeld voor iedereen die ik in mijn leven ben tegengekomen. Wat een prachtige geschenken ik heb mogen ontvangen in de vorm van ontmoetingen, handen schudden en het delen van eten en drinken. Door middel van deze tentoonstelling wil ik mijn visie en ervaringen met u delen.

De nomaden en semi-nomaden van Afrika leven nog steeds ons verleden. De horizon is hun thuis, het land hun voedselbron, hun liefde voor elkaar hun toekomst.

Zij zijn de kinderen van de zon, zij zijn de zonen en dochters van de wind.”Tijdens deze solo expositiepresenteerd Mario Gerth zijn exclusieve portretten. 

Content categories