MyWorld Event Utrecht
Date: 
25-10-2014

Beste Worldsupporters!

Zaterdag 25 oktober ga ik naar dit evenement in Utrecht!
Een informatieve bijeenkomst dat in het teken staat van kennisdeling (presentaties/workshops/debatten) en niet blijven hangen in kritiek, maar samen werken aan mogelijke oplossingen.

Tijdens deze bijeenkomst is ook de voor-première van de documentaire Last Minute Weeshuis

Kom allen!

---------

Het MyWorld Event is dé netwerkbijeenkomst van het jaar voor Particuliere Initiatieven (PI) in ontwikkelingssamenwerking. Dit jaar gaan we vooral op zoek naar inspiratie en toekomstperspectief via nieuwe verbindingen. Verbindingen die we nodig hebben om samen te kunnen werken aan een beter toekomst, voor die mensen waar wij ons voor inzetten. Mis het niet!

Op het MyWorld Event is er vooral veel gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen. Kennis over nieuwe werkwijzen, vormen van financiering en over particuliere initiatieven wereldwijd. MyWorld ondersteunt u daarbij.

Op de informatiemarkt staan meer dan 15 vertegenwoordigers van ontwikkelingsorganisaties en crowdfunders/ crowdsourcing.  In het auditorium vindt u debatten over vrijwilligerswerk in weeshuizen, toekomstige samenwerking tussen kleine en grote ontwikkelingsorganisaties, en seksuele rechten voor vrouwen en meisjes. In de storytelling wasstraat maakt u in een half uur een mooi verhaal over een persoon uit uw projectland. En aan een aantal gesprekstafels wordt u bijgepraat over o.a. veiligheid, ANBI, verkoop lokale producten, bepleiten en beïnvloeden en andere zaken die van belang zijn voor uw stichting.

----

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Tip from Harm
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
25-10-2014
Statistics
9