Dance More (Rotterdam) -NOG HULP NODIG! :-)
Date: 
02-08-2014

Het evenement heet Dance More en wordt georganiseerd ten behoeve van het weeshuis Mother of Peace in Zuid-Afrika. Het evenement vindt plaats midden in het centrum van Rotterdam; op het Schouwburgplein. Dit is op zaterdag 2 augustus van 2 tot half 6. Allereerst worden er drie workshops gegeven; bachata, kizomba en afrodance. De workshops duren 40 minuten en kosten 5/10 euro, maar dan mag je wel aan alle drie de workshops meedoen. Ten slotte wordt er een uur gedanst voor het goede doel. Hierbij is een bekende latin DJ (DJ Tinta) aanwezig die zal zorgen voor vrolijke muziek waar iedereen op kan dansen. De mensen kunnen zichzelf laten sponsoreren door familie, vrienden en kennissen, maar Petra is ook bezig sponsors te werven voor het evenement en dus voor het project.

Het is een heel leuk evenement, maar wel een groot evenement waar Petra hulp bij nodig heeft. Zij is op zoek naar het volgende:

- Mensen die gratis flyers af kunnen drukken of mensen die iemand kennen die dat kan doen.
- Mensen die een eigen bedrijf hebben of iemand kennen met een eigen bedrijf die Dance More zou willen sponsoreren.
Neem contact op via petradeveld@hotmail.com om te horen wat de tegenprestatie is vanuit Dance More.
- Mensen die willen helpen op de dag zelf, bijvoorbeeld bij het klaarzetten, bij de kaartverkoop, bij de kraampjes, etc.
- Mensen die foto's en/of een filmpje kunnen maken tijdens het evenement, wat achteraf als promotie kan worden gebruikt (en op het project kan worden worden laten zien).
Ben je zo iemand of ken je zo iemand, neem dan alsjeblieft contact op via petradeveld@hotmail.com ofhttps://www.facebook.com/petra.develd of via de community.

Petra heeft ieders hulp hard nodig. EN UITERAAAARD NODIGT ZIJ JULLIE ALLEMAAL ALVAST BIJ DEZE UIT OM BIJ DANCE MORE EEN DANSJE BIJ TE DRAGEN! 

Het wordt een hele leuke dag! Laat je vooral sponsoreren door familie, vrienden en kennissen tijdens het uur dansen. En je kunt Dance More ook steunen door zelf een bedrag over te maken naar: NL17 RABO 0121774228, t.n.v. Stichting Be More te Nijmegen, o.v.v. Petra de Veld

Petra hoopt snel van jullie te horen en jullie te zien tijdens Dance More. Nogmaals, zou je haar willen helpen bij het evenement en/of ken je iemand die kan helpen en/of wil je graag een dansje wagen voor het project, neem dan contact met haar op via het gegeven mail-, Facebook- of communityadres. 

Hopelijk tot 2 augustus!

Follow the author: Ankederks1
Content categories
Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
More contributions of WorldSupporter author: Ankederks1
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
02-08-2014
Statistics
[totalcount]