INZAMELACTIE!
Date: 
28-04-2014

Milieuproblemen? In China? Het nieuws staat er vol mee. Het afval valt letterlijk niet meer op te stapelen! En natuurlijk niet alleen in China, ook in Nederland worden de straten en parken steeds vuiler. Ook moet er toch echt wel flink gefeest worden met Koningsdag en 5 mei, zeker als het weer een beetje meezit. Supergezellig natuurlijk, maar een beetje jammer is wel dat er weinig groen meer zichtbaar is in de stad na alle barbecues, picknicks en kermissen. Ook op een Chinese fiets zijn alle rondslingerende plastic bekertjes, flesjes en bordjes nauwelijks vast te binden.

Maar jij kunt hier verschil in maken!

Wil jij graag iets nuttigs doen met de plastic flessen lege bierflesjes die je de komende tijd waarschijnlijk zult leegdrinken tijdens al het gefeest? Wil je tegelijk graag iets doen voor een ander aan de andere kant van de wereld?

Kom dan maandag 28 april (jawel.. Na koningsdag!) en/of zaterdag 10 mei (jawel, na de 4-5 mei feesten) rond 17:00 naar de Flessen inzamelpost bij de Digros in Leiden. (Zie onderstaand adres) 

Neem dan al je lege plastic frisdrank flessen mee en bierflesjes, dan leveren we die daar ter plekke in voor het statiegeld. 

In het kader van het wereldsupporter programma van de JoHo Company (zie ook https://www.wereldsupporter.nl/ ) gaat de opbrengst van deze inzamel actie naar vrijwilligersprojecten in China, georganiseerd en ondersteund door het bedrijf China Inside. (zie ook www.china-inside.com

Via deze projecten van China Inside kunnen vrijwilligers bijvoorbeeld Engelse les of sportieve of creatieve lessen geven op een school voor migrantenkinderen, meehelpen bij een Day care training centre voor verstandelijk gehandicapten, werken in een tehuis voor kinderen van gedetineerden of dieren verzorgen in een dierenasiel.

Wil je dus én iets doen om deze projecten te ondersteunen én iets doen tegen milieu vervuiling en zo NOG meer redenen hebben om flink los te gaan deze lente? 

Kom dan ook 28 april en 10 mei naar de Digros! 

Adres:
Digros 
Langegracht 3, 2312 NV Leiden
(inleverpunt bij de parkeergarage)

Follow the author: Judith Teunissen
Content categories
Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
More contributions of WorldSupporter author: Judith Teunissen
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
28-04-2014
Statistics
[totalcount]