Kijktip: Wat speelt er op de achtergrond van jouw vakantiebestemming?

Als je op vakantie of op reis bent in het buitenland vorm je al snel een beeld van de plek waar je bent gebaseerd op je eigen ervaringen. Dat dit niet altijd de werkelijkheid weerspiegelt bewijst journalist Ersin Kiris in de serie 'Ersin in Wonderland'. In deze VPRO serie bezoekt Ersin populaire vakantiebestemmingen over de hele wereld om te kijken wat er zich daar afspeelt. Kleine spoiler: dit is niet wat je als reiziger altijd meekrijgt.  

 

Type: 
Travel
Travel Type: 
Backpack - World nomad
WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Ticket of LauraD
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Connect
External Link
WorldSupporter Resources

Duurzaam reizen

Hoi! Leuk dat je in mijn magazine kijkt :) Duurzaam reizen is een thema dat mij al een tijdje bezighoudt. Ik heb zelf veel gereisd en ook gezien dat reizigers, en de industrie die daaromheen ontstaat, een grote impact kunnen hebben op een omgeving. Positief, maar ook negatief. Daarbovenop komt nog de impact die je niet direct ziet, zoals de impact op het klimaat.

Hoe kunnen we er nou voor zorgen dat prachtige reisbestemmingen waar we allemaal graag naartoe willen, niet verpest worden doordat we er allemaal naartoe willen. In dit magazine heb ik interessante, blogs, tickets, statements en andere content over dit onderwerp verzameld die ik heb gevonden op WorldSupporter. Wordt uitgebreid!

Selected Categories
Categories