Doe eens normaal op reis!

Doe eens normaal op reis!

Veel reizigers willen onderweg graag 'andere' culturen leren kennen. Door zich vervolgens te richten op 'bijzondere' ervaringen in verre landen zal het doel zelden bereikt worden. De kans dat je op die bijzondere plekken 'gewone' mensen tegenkomt is erg klein. Kies er dus voor om iets alledaags te doen. Ga bijvoorbeeld naar de kapper (buiten de toeristenwijk), kook zelf met lokale ingredienten, bezoek een amateur sportwedstrijd. 

Iemand nog leuke 'gewone' ideeen of suggesties?

Contributions, Comments & Kudos

Helemaal mee eens :D zo heb

Helemaal mee eens :D zo heb je juist de meest bijzondere ervaringen. En het is vaak veel betaalbaarder. Ga ook eens naar de lokale markt, eet op straat (als je bang bent om ziek te worden is vegetarisch de veiligste keuze), benader iemand op couchsurfing.com die je misschien wel tips kan geven of rond kan leiden en slaap bij locals via airbnb of homestays! Dan heb je vaak achteraf ook zulke bijzondere verhalen te vertellen!

Dan doe je al gek genoeg

Voetballen op straat doet wonderen! Sport verbindt sowieso goed. Naar de kapper gaan vind ik ook altijd leuk. Of gewoon de eerste beste bus pakken en uitstappen waar je zin hebt ;)

Openbaar vervoer

Neem bijvoorbeeld het openbaar vervoer, bijvoorbeeld een bus en maak een rondje en stap uit op de laatste halte... of ergens onderweg, waar het interessant lijkt. Anders dan anders en je ziet het "echte" leven buiten de steden. 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Statement of sanderP
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
119 3 4
Connect
WorldSupporter Resources

Hoe plan je een wereldreis?

Om je ideale wereldreis te kunnen plannen, check je onderstaande factoren. Afhankelijk van bijvoorbeeld je budget - regio wensen - beschikbare tijd - bucketlist activiteiten zal een factor het meeste knellen. Door beperkingen te benoemen, voorkom je veel uizoekwerk in de wondere wereld van het reizen rond de wereld.

wereldreis route
Selected Categories