Wekelijks naar een Hollands Eiland - aan de slag in de natuur

Woon je in de buurt van Krimpen aan de Lek en heb je zin om op vrijdagen fysieke arbeid te verrichten op een eiland in de Nieuw Maas? Zuid-Hollands Landschap heeft vanaf 2021 een nieuwe vrijwilligersgroep die wekelijks of om de week van 9 tot 3 de natuur op het eiland gaat ondersteunen. Het is noeste arbeid, afhankelijk van het seizoen maar ook van de waterstand zullen de werkzaamheden variëren. Belangrijke taken zullen zijn: snoeien, maaien en zwerfvuil verzamelen. Een cursus motorkettingzagen behoort tot de mogelijkheden. Ervaring met natuuronderhoud niet vereist. Een goede gezondheid en gezonde werkmentaliteit wel.

Follow the author: sanderP
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Zet je op afstand in voor Vlaamse, Afrikaanse en Zuid Amerikaanse bossen

Zet je op afstand in voor Vlaamse, Afrikaanse en Zuid Amerikaanse bossen

De Vlaamse organisatie Bos+ zet die zich specifiek in voor bosbehoud, beter bos en meer bos in Vlaanderen en de wereld. Naast een sterke aanwezigheid in het Vlaamse, heeft deze organisatie via internationale partnerschappen al hele mooie projecten opgezet in Tanzania, Ethiopie, Oeganda, Ecuador, Peru en Bolivia.

Bos+ zoekt doorlopend mensen die een deel van hun beschikbare tijd willen investeren in hun doelstellingen. Als organisatie staan ze open voor vrijwilligers die sporadisch of op meer vaste basis actief zijn. Je kunt hierbij denken aan het schrijven van

...
seedling oak
moerasbos
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1