Verpleegkunde stage in Spanje

Heb jij altijd al eens een buitenlandervaring op willen doen? Dan is dit wellicht je kans. Loop je stage verpleegkundige bijvoorbeeld in het zonnige zuiden van Spanje, omgeving Marbella.

Je loopt stage in een modern ziekenhuis in Marbella dat zich met name richt op moeders en gezinnen. Het team van artsen en verplegers is zeer internationaal en ook de patiënten zijn van verschillende nationaliteiten. Als stagiair zul je op diverse afdelingen worden ingezet en kun je de artsen en verpleegkundigen assisteren bij de uitvoering van allerlei handelingen. Ook is het mogelijk om een onderzoek te doen als dat voor jouw opleiding een vereiste is.

Profiel

  • Je studeert MBO of HBO verpleegkunde.
  • Goede beheersing van het Engels. Je bent bereid Spaans te leren.
  • Communicatief, sociaal en flexibel

Zie de website van JongLeren voor de mogelijkheden en plan een vrijblijvend intakegesprek in. Wil jij ook in Spanje stage lopen maar is dit niet de richting waarin jij studeert? Geen zorgen. Op de website van JongLeren staat een ruim aanbod aan verschillende vacatures in allerlei richtingen!

Type of Supply or Demand: 
Manpower & Volunteers
WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supply & Demand of Supporter of JongLeren
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
6
Connect
WorldSupporter Resources

Stage Magazine JongLeren.es

¡Hola! Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage in Spanje? JongLeren.es biedt stagemogelijkheden in allerlei studierichtingen. In dit magazine staan een aantal voorbeelden. Is niet de richting waarin jij studeert? Geen zorgen. Op de website van JongLeren staan nog veel meer mogelijkheden!