Marketing & Communicatiestage in Spanje

Heb jij altijd al eens een buitenlandervaring op willen doen? Dan is dit wellicht je kans. In het zuiden van Spanje, omgeving Málaga en Sevilla, zijn er diverse stageplekken beschikbaar voor studenten markeing & communicatie.

Ga bijvoorbeeld aan de slag bij een tourorganisatie, groothandel of bouw- en renovatiebedrijf. Als stagiair houd je je bezig met dagelijkse communicatie met klanten, leveranciers en andere partners. Ook kun je meehelpen met het bijhouden van de website, social media en het sturen van nieuwsbrieven. Verder kun je ervaring opdoen met het uitzetten van marketingcampagnes en het bedenken van strategieën om nieuwe klanten aan te trekken.

Profiel

  • Je doet een opleiding in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie.
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands. Spaans is een pré.
  • Je bent communicatief, klantvriendelijk en weet van aanpakken.

Zie de website van JongLeren voor de mogelijkheden en plan een vrijblijvend intakegesprek in. Wil jij ook in Spanje stage lopen, maar is dit niet de richting waarin jij studeert? Geen zorgen. Op de website van JongLeren staat een ruim aanbod aan verschillende vacatures in allerlei richtingen.

Type of Supply or Demand: 
Manpower
WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supply & Demand of Supporter of JongLeren
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Statistics
6
Connect
External Link
WorldSupporter Resources

Stage Magazine JongLeren.es

¡Hola! Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage in Spanje? JongLeren.es biedt stagemogelijkheden in allerlei studierichtingen. In dit magazine staan een aantal voorbeelden. Is niet de richting waarin jij studeert? Geen zorgen. Op de website van JongLeren staan nog veel meer mogelijkheden!