Door de wereldwijde maatregelen tegen het coronavirus ligt de reisindustrie stil. In Oeganda zijn veel mensen afhankelijk van hun inkomen uit het toerisme. Het lijkt erop dat de situatie niet snel zal verbeteren. Gidsen, chauffeurs en andere medewerkers zijn teruggekeerd naar hun dorpen, in de hoop dat ze daar voedsel kunnen verbouwen om deze moeilijke periode te overbruggen. Door een gebrek aan inkomen hebben zij geen toegang tot basisproducten, zoals rijst, maïsbloem en olie. Maar ook gezondheidszorg kunnen de meeste mensen op dit moment niet betalen.

Met deze actie willen wij onze gidsen en lokale partners steunen, zodat ze zichzelf en hun gezinnen de komende maanden kunnen voeden. Want juist zij maken het mogelijk dat we zulke mooi reizen kunnen maken. Zij staan centraal in ons bedrijf en zetten zich altijd in om onze reizigers de beste ervaring te bezorgen.

Gids David Otto
David Otto is één van de meest ervaren gidsen waar wij mee samenwerken. Hij heeft een groot gevoel voor humor en gasten voelen zich altijd meteen thuis als ze met David op reis gaan. Hij is momenteel terug in zijn geboortedorp, beroofd van een levensonderhoud. David is één van de vele gidsen die op dit moment uw steun goed kan gebruiken, zodat hij ook de komende tijd voedsel op tafel kan zetten.

 

Zo kun jij helpen:

Gidsen, zoals David, en andere medewerkers hebben op dit moment grote behoeften aan basisproducten, zoals rijst, maïsmeel en olie en aan financiële middelen om gezondheidszorg te kunnen betalen. Tot voor kort waren ze zelfredzaam, maar bij gebrek aan een sociaal vangnet vanuit de overheid, zijn ze nu afhankelijk van de goedheid van anderen.

Wij willen hen ondersteunen met een kleine, maandelijkse bijdrage. Een Oegandese familie heeft ongeveer € 30,- per week nodig om te overleven. Jij kan ze helpen door een bedrag te doneren. We hopen dat we dit met onze vrienden, partners en weldoeners de komende drie maanden kunnen laten gebeuren.

>> Fundraiser noodfonds Oeganda <<

Alvast hartelijk dank!

Type of Supply or Demand: 
Products & Services
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.