Stagiaire voor afdeling Marketing en Communicatie bij het team van Activity International

Ben jij die leuke, gezellige, hardwerkende HBO-er die zin heeft om zich een aantal maanden in te zetten voor ons Marketing/Communicatie team op ons kantoor in Enschede? Is een dag zonder Social Media de slechste dag uit je leven? Spring je een gat in de lucht als jouw persbericht in de krant verschijnt? Draai jij je hand niet om voor de organisatie van een leuk evenement? Krijg je energie van de hele dag kletsen met aankomende deelnemers op beurzen en infodagen? En neem jij de eerste werkdag taart mee voor bij de koffie? Dan zeggen wij: schrijven maar. Wij zijn op zoek naar jou!

Verder vragen wij niet heel veel, maar wel dat je:

  • studeert aan een HBO (Communicatie, Marketing of Nieuwe media, Journalistiek, Toerisme)
  • ervaring en/of affiniteit hebt met avontuurlijke reizen
  • minimaal 20 weken beschikbaar bent
  • foutloos goede Nederlanse teksten kunt schrijven > fout maken = koffie halen 
  • kernwoorden: creatief, gezellig, ondernemend, flexibel, representatief
  • een rijbewijs (en rij-ervaring) is handig!

Stuur een leuke, overtuigende e-mail (of iets anders creatiefs) naar Janine Wegman en overtuig ons dat jij degene bent die wij zoeken.

Achtergrond

Activity International is een jonge, dynamische organisatie. We helpen iedereen die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. En dat al sinds 1988. Reizen met iets extra’s, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als een gewone toerist te reizen. Met onze programma’s willen we verschillende culturen met elkaar in contact brengen. Al dan niet met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. Omdat we een onvergetelijke ervaring willen bieden. Maar ook om te werken aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. Maar we doen het niet alleen. Over de hele wereld werken we samen met betrouwbare partnerorganisaties. Zo kunnen we de kwaliteit van de begeleiding en de programma’s waarborgen die wij belangrijk vinden.

Werken of stage lopen bij Activity International betekent werken in een leuke, informele, internationaal georiënteerde werksfeer. Bij ons doet iedereen – ongeacht de functie – wel eens de afwas en als je koffie haalt, doe je dat meteen voor het hele team. Teamspirit it is! Afhaken op een vrijdagmiddagborrel mag – maar niet te vaak. Een stapje extra zetten voor een drukke collega is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Net als hard werken. Inzet, enthousiasme, een potje humor en een goede motivatie, daar houden wij van! 

Type of Supply or Demand: 
Manpower

Contributions

Supply & Demand of sanderP
Content
Image
Statistics
56
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Work & Initiate
Country / Region
Language
Nederlands