Solliciteer voor een bestuursjaar bij Alcmaeon!

Het academisch jaar is nog lang niet ten einde, maar het bestuur van Alcmaeon is zich alweer aan het richten op het vinden van waardige opvolgers. Maar wat houdt een bestuursjaar nou eigenlijk precies in?  Wat zijn de voor- en nadelen en hoe ziet de tijd na de sollicitaties eruit? En wat waren de overwegingen van het huidige bestuur om deze keuze te maken?

Om antwoord te geven op al deze vragen heeft 13 maart de bestuurs informatie avond plaatsgevonden. Tijdens deze informatieve avond heeft het bestuur kort verteld wat hun functies zijn, hoe hun dagen eruit zien en wat je kunt leren van een bestuursjaar en de tijd als (K)KB. Heb je deze avond toch gemist? Of zou je het bestuur graag nog wat beter willen spreken? Niet getreurd! Voor iedereen die nog vragen heeft zijn er de speeddatelunches op 21 en 22 maart, waar je onder het genot van een heerlijke (gratis!!) lunch onze bestuursleden het hemd van het lijf kunt vragen.

Wanneer: 21 en 22 maart
Hoe laat: 12:00 - 14:00 
Waar: de Alcmaeon kamer (Langeveldgebouw)

Kan je onverhoopt toch niet naar deze acitiviteiten komen, of zou je je liever eerst zelf nog even inlezen? Dan is er uiteraard nog de mogelijkheid om algemene informatie over het bestuur te lezen op de website van Alcmaeon, en de deur van de kamer staat natuurlijk (bijna) altijd voor je open!

Follow the author: Alcmaeon Utrecht
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
More contributions of WorldSupporter author: Alcmaeon Utrecht
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]