ESL-leraren voor Dalit / Untouchable Village School
hariharpur dalit onaanraakbare dorpsschool

Contactpersoon voor ESL Teacher Volunteers:
Ven.Minh Toa e-mail: suminhtoa@yahoo.com
mobiel: 0091-9939995330

Let op: Als je wilt Vrijwilliger, neem dan ten minste één maand van te voren contact op met Ven.Minh Toa zodat alle afspraken kunnen worden gemaakt. Het maken van arrangementen vergt veel inspanning en onderhandelen door Ven.Minh Toa.
Vergeet niet dat India 4:30 uur voorloopt op Europa.

Indiase Vietnamese boeddhistische Trust
35 Internationaal meditatiecentrum
Bodhgaya, Dist.Gaya, P.O.824231
Bihar India
e-mail: txkyhoan@yahoo.com
Kantoortelefoon: 0091-6316523291
mobiel: 0091-9934826823
Website: http://www.daophatkhatsi.org.vn
Docent: Ven Spiritual Master: Master Minh Dang Quan

Hariharpur Dalit Village School en Ky Hoan Temple
Hariharpur Village
Bodhgaya, Dist.Gaya, P.O.824231
Bihar India

Voorwaarden Hariharpur Village School:
Openluchtklassen met lemen muren, kunnen in de zomer behoorlijk heet zijn. Er zijn geen schrijfmateriaal, geen papier, pennen, lessen worden dagelijks door studenten op hun schoolbord gekopieerd zodat ze kunnen studeren voor het examen van de volgende dag. Studenten die zelfs eenvoudige regels in het klaslokaal overtreden, worden met een liniaal op hun hand gegooid. Indiase leraren zijn geen afgestudeerden van de middelbare school die ze vanuit het geheugen lesgeven en maken geen gebruik van het National Curiculum India dat wordt vereist door openbare scholen. Er kan echter Indisch nationaal curriculum worden verzameld via e-mail op maitreyaschool@rootinstitute.com of op afspraak krijgen ze ook gratis lerarenopleiding op basis van het Indiase nationale curriculum met de nadruk op Indiase cultuur en muziek en geschiedenis. De realiteit van Dalit Village-schoolkinderen is dat zelfs als ze afstuderen ze nooit toegestaan ​​om Indiase openbare hogeschoolcolleges bij te wonen. Vandaar dat de Vietnamese sponsors uit Australië hebben gezorgd dat zij hogeronderwijscursussen volgen, inclusief universiteitslessen in Australië. Dit is de enige echte hoop die zij hebben voor een goed betaalde baan voor een eerlijke baan buiten India, dus ze kunnen geld terugsturen naar hun dorp.

Hariharpur Landelijke dorpsomstandigheden:
Schoon en stromend water uit bronnen Gesponsord door Vietnamese donoren uit Australië. Het boorwerk werd gedaan door Minh Minh Toa, de monniken en andere vrijwilligers. Er is geen elektriciteit in de school of het dorp.
Het gemiddelde dagloon voor de volledige dag hard werken is 10 Indiase roepies of 15 us cent. Zoals de regering dit dorp beoordeelt als achterlijke kaste, genieten de dorpelingen van de Government Ration Card voor vlees, vis, eieren, tarwe en kerosine en in sommige landen. gevallen zijn de voordelen afhankelijk van de vraag of de consument boven of onder de armoedegrens is. Geen van de 300 inwoners hier had een door de overheid uitgegeven rantsoenkaart. Omdat ze de formulieren niet kunnen lezen of schrijven of de formulieren niet kunnen betalen, moeten ze ook een foto hebben om de identiteit te verifiëren. Het proces duurt 3-5 dagen vanwege het feit dat alle dorpelingen werkers zijn die vroeg in de ochtend vertrekken en 's avonds laat naar huis gaan. Dus ik heb ze geholpen met het krijgen van hun rantsoenkaarten, die als ze eenmaal zijn ze voor het leven hebben.

Aanvullende richtlijnen voor ESL-leraren in het buitenland Vrijwilligers om zich te houden aan:
Engelse lerares alsjeblieft draag geen shorts of shirts met korte mouwen of display skin. Dit is in strijd met de culturele normen van India en zal genant zijn voor jou, Indiase leraren en Temple Staff. Ga niet alleen op tournee. Of laat in de nacht alleen blijven zonder een gids en vrienden of drink dit erg onveilig. Als je SBI Bank moet bezoeken, is dit de enige bank in Bodhgaya. Zorg ervoor dat je overdag met de gids gaat en toon geen contant geld, want Bihar is de armste en meest corrupte staat in India. Als je een aankoop moet doen, laat een iemand uit Temple het voor je doen.

Eten en drinken:
Eet geen zogenaamd Indiaas / Westers eten omdat ze geen afwas doen met zeep en warm water. Je krijgt Giardia, een zeer ernstig maagvirus met parasieten die weken kunnen aanhouden. Drink geen gebotteld water, want het is gewoon gekapt water of sap. Drink frisdrank is veiliger. Vraag het personeel om u te helpen bij het vinden van een veilig restaurant. Tenzij u alleen maar wilt eten in een Resturaunt van het hotel, is het veilig maar erg duur.

Gasthuizen:
Hier is een lijst met pensions die ik aanbevelen:
Burma Vihara U Nyanienda / Chullu 2200721/881/848 0091-9931273034 chullu@yahoo.com, Chakma Buddhist Foundation Ven.Priyapal Bhikkhu 2200298.0091- 9386332257. Phurba Gyeltshan Secretaris van het Royal Bhutan Guest House 2200710 0091-8809235234 royalbt @ yahoo. com, Druk Ngawang Thubten Choling Ven.Dorji Wangdel Secty 2200653,2201987,091-9934221063 dntcbodhgaya@gmail.com, Sikkim Temple Guest House Mr. Buddhiman 0091-9572808822, Vien Giac Charity Trust Eerbiedwaardige Thich Hanh Nguyen 2200232 7257969077 / 0091-9934967360 viengiac .india @ gmail.com.

Vergeet niet dat we uw feedback op prijs stellen, dus laat ons weten of u iets nodig hebt of problemen tegenkomt, zodat we u beter kunnen helpen. We hopen dat je een leuke ervaring hebt. Veel plezier en laat ons kennis maken met je vrienden. Je vrijwilligersactiviteiten zorgen voor wonderen voor arme kinderen en veranderen hun leven door culturele uitwisseling

Type of Supply or Demand: 
Products & Services
Contributions, Comments & Kudos

Hariharpur Dalit/Untouchable Village School

Ik had de eer om gedurende een half jaar als ESL-docent en vrijwilligerscoördinator vrijwilligerswerk te doen op de Hariharpur Dalit Village-school. Ik vond het echt een lonende ervaring. Als je tijdens de zomermaanden gaat, draag dan katoenen lichte kleding. Geniet van je vrienden en verwijs ze door .Ik had de eer om gedurende een half jaar als ESL-docent en vrijwilligerscoördinator vrijwilligerswerk te doen op de Hariharpur Dalit Village-school. Ik vond het echt een lonende ervaring. Als je tijdens de zomermaanden gaat, draag dan katoenen lichte kleding. Geniet van je vrienden en verwijs ze door .

Hariharpur Dalit onaanraakbare dorpsschool

 Ze hebben ook dringend iemand nodig die internationaal geld kan ophalen

Hariharpur Dalit onaanraakbare dorpsschool

Hariharpur Dalit onaanraakbare dorpsschool :Ze hebben ook dringend iemand nodig die internationaal geld kan ophalen voor elektriciteitsleidingen voor de school en het dorp, Indiase nationale curriculumhandboeken, schoolbenodigdheden, nieuwe schoolhuisconstructie, achterstallige kastastatiekaarttoeslag voor 300 dorpsfamilies omdat zonder deze kaarten voeding niet is bereikbaar gemiddeld vaderlijk salaris per dag 15 cent, een klein rijstpakket werkt van zonsopgang tot laat in de avond, ook geen geld voor medische controle, behandeling, medicatie. leerkrachttraining, lerarensalaris, omdat achtergebleven kaste studenten niet naar Indiase openbare school mogen gaan Midle School, High School, College daarom studenten zouden worden gestuurd naar Australië en aanvaard op school er eisen: Airfare.visa vergoedingen, woonkosten. Recipiënten kunnen op verzoek van donoren worden verzonden.

Hariharpur Dalit onaanraakbare dorpsschool

Contactpersoon voor ESL Teacher Volunteers:
Ven.Minh Toa e-mail: suminhtoa@yahoo.com
mobiel: 0091-9939995330
Let op: Als je wilt Vrijwilliger, neem dan ten minste één maand van te voren contact op met Ven.Minh Toa conden alle afspraken kunnen worden gemaakt. Het maken van arrangementen vergt veel aandacht en onderhandelen door Ven.Minh Toa.
Vergeet niet dat India 4:30 uur voorloopt op Europa.
Indiase Vietnamese boeddhistische Trust
35 Internationaal meditatiecentrum
Bodhgaya, Dist.Gaya, P.O.824231
Bihar India
e-mail: txkyhoan@yahoo.com
Kantoortelefoon: 0091-6316523291
mobiel: 0091-9934826823
Website: http://www.daophatkhatsi.org.vn
Docent: Ven Spirituele Meester: Meester Minh Dang Quan
Hariharpur Dalit Village School en Ky Hoan Temple
Hariharpur Village
Bodhgaya, Dist.Gaya, P.O.824231
Bihar India Ze hebben ook dringend iemand nodig die internationale fondsen kan werven voor elektriciteitsleidingen voor de school en het dorp, indische nationale curriculumhandboeken, schoolbenodigdheden, nieuwbouw voor schoolgebouwen, achterstallige kaste rantsoenkaartaanvraagkosten voor 300 dorpsfamilies omdat zonder deze kaarten voeding niet toegankelijk gemiddeld vaderlijk salaris per dag 15 cent, een klein rijstpakket werkt van zonsopgang tot laat in de avond, ook geen geld voor medische controle, behandeling, medicatie. Leraarstraining, lerarensalaris, omdat achtergebleven kaste studenten niet naar Indische openbare school mogen gaan hetzij midle school, middelbare school, college daarvoor studenten zouden worden gestuurd naar Australië en aanvaard op school er eisen: airfare.visa vergoedingen, woonkosten. Recipiënten kunnen op verzoek van donoren worden verzonden.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supply & Demand of Thubten Pema Tenzin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
hariharpur dalit onaanraakbare dorpsschool
Statistics
118 4 1 1