Op safari in de Amazone zonder dat het je iets kost - cameravallen analyseren

Help onderzoekers bij het analyseren van grote hoeveelheden data uit de Amazone. De cameravallen die ze hebben geplaatst hebben zoveel beelden opgeleverd dat ze graag jouw hulp inroepen bij het identificeren van de dieren die langs de vallen liepen.

Je moet steeds bij een 'still' aangeven welk die je ziet, of dat er op dat beeld helemaal niets te zien is. Je hebt een uitgebreide lijst met foto's van de te verwachten dieren tot je beschikking. Een beetje dierenkennis is zeker handig maar niet vereist.

Veel plezier en alvast bedankt!

Type of Supply or Demand: 
Knowledge
Contributions, Comments & Kudos

Meer foto's en projecten

Dit project is even klaar door alle vrijwilligers! In Augustus wordt een nieuwe set met 20.000 foto's verwacht. Tot die tijd kan je nog vele andere wildlife avonturen beleven vanuit je luie stoel: projectoverzicht thema Biology. Ga bijvoorbeeld op safari in Noord Kenia of tel de zeeleeuwen op een klein eilandje bij Californie.

 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supply & Demand of sanderP
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
61 1
Connect
WorldSupporter Resources

Online Volunteering opportunities around the globe

In dit magazine probeer ik regelmatig mogelijkheden voor online vrijwilligerswerk te plaatsen. Heb jij, of steun jij, een online volunteering project? Plaats zelf een request of deel je ervaringen. Ik check regelmatig alle nieuwe WorldSupporter bijdragen over online volunteering en zet de beste suggesties graag in de spotlight.

Neem ook eens een kijkje in het Magazine 'Digital Nomads & Global Workers' van Lisalotte