Crowdfundingsactie Transmongolië reisverslag & leer hoe je een boek publiceert over de door jou gemaakte reis

Het zat al een tijdje in de pijplijn, maar eindelijk kan World Supporter Lex Niekel -vader van een JoHo donateur- beginnen met geld ophalen voor zijn boek Van Rode Plein naar Chinese Muur, het verhaal over zijn reis met de Transmongolië trein.

Over het boek

In Van Rode Plein naar Chinese Muur neemt Lex Niekel in 70 korte verhalen de lezer 7865 kilometer lang mee op reis van Moskou naar Beijing over de ongetwijfeld mooiste, meest afwisselende en interessante spoorbaan van Rusland naar China: de Transmongolische spoorlijn.

Met veel oog voor detail en een flinke dosis humor maakt Lex je deelgenoot van zijn bijzondere reis. Bezienswaardigheden en historische anekdotes worden afgewisseld met hilarische momenten en onvergetelijke gebeurtenissen. Zo biedt Lex ons dankzij zijn zwerftocht door het Terelj Nationaal Park een uniek inkijkje in de wereld van de Mongoolse nomade. Hij maakt tijdens de reis kennis met de enge inwoners van Moskou, de charmes van de jonge Mongoolse bevolking en de soms luidruchtige en opdringerige inwoners van China, om na drie weken gelouterd naar huis terug te keren.

Crowdfunding

De komende tijd probeert Lex Niekel €6000 euro op te halen om zijn boek te kunnen financieren! Ben jij avontuurlijk ingesteld en ben je wel nieuwsgierig naar het boek? Of wil je een schrijver steunen in zijn droom? Neem dan vooral een kijkje op zijn crowdfundingspagina!

Loop je zelf rond met plannen om een boek te publiceren over een door jou gemaakte reis? Slagboom is een van de crowdfundingplatforms voor beginnenden en gevorderde auteurs die hun boek bij Uitgeverij Palmslag willen uitgeven. Een uitkomst voor schrijvers en dichters die de publicatie zelf financieren, maar nog net even een duwtje in de rug nodig hebben.

Type of Supply or Demand: 
Products
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.