Image
WorldSupporter profile of ZinaSelene
Image
Travel & Move: 
Ik ben afgelopen zomer met mijn gezin mee naar India gegaan, waar we een enkele dagen bij een opvangtehuis voor straatkinderen 'Childrens Trust' hebben meegelopen.
De kinderen waren enorm leergierig en enthousiast en ik vond het prachtig om te zien en om mee te helpen. Ook ben ik een paar jaar geleden in zuid-oost Azie geweest. Mijn volgende bestemming is het prachtige Peru!
Experience & Leisure: 
Ik ben veel met gezond eten bezig, ik hou er van om lekker te koken. En ik vind goede producten natuurlijk het belangrijkst.
Daarnaast hou ik er ook van cultuur, bijvoorbeeld musea, maar het aller interessantst vind ik de verschillende buitenlandse culturen. Ook hou ik er erg van om te sporten en om buiten te zijn. Ik kan echt niet een hele dag binnen zitten en niks doen.
Learn & Develop: 
Ik heb op het Montessori Lyceum Amsterdam gezeten.
Ik had een maatschappijleer docente; Joosje, die na haar school ging lesgeven in Afrika en ze heeft daar door middel van geldinzamelingen in Nederland een goed gestructureerde school gebouwd. Ik vond dit heel indrukwekkend en daardoor wist ik eigenlijk zeker dat ik ook na mijn school vrijwilligerswerk wilde doen.
Help & Change: 
Ik ben erg milieubewust ingesteld en koop zoveel mogelijk biologisch, organisch, fairtrade, lokaal en seizoens producten. Ook qua kleding kopen heb ik zo mijn eisen.
Ik koop vaak een daklozenkrantje maar wil graag iets buiten Nederland doen voor vrijwilligerswerk
Work & Initiate: 
Ik heb op dit moment twee baantjes: Ik werk bij het de kledingwinkel Scotch&Soda, waar eerlijke en mooie kleding wordt verkocht, want daar wordt ik nou echt blij van. En ik werk sinds een paar ma
anden ook bij Gary's Deli, dat is een bagel/koffie zaak. We hebben veel biologische producten en een hele gezellige sfeer. Al het brood dat we over hebben komen daklozen het ophalen, in ruil voor het opstapelen van het terras, weggooien van eten gebeurt gelukkig bijna nooit.
My Latest Activity
milleniumdoelen

1. De armoede halveren en minder mensen honger. Ik denk dat ik hier wel aan heb meegeholpen door bij het weeshuis te helpen met koken. Er was altijd genoeg eten en de kinderen in het weeshuis hadden nooit honger. Tijdens het buitenspelen nam ik vaak een zak appels en bananen mee als tussendoort...

Image

Ik ging samen met mijn huisgenootjes bijna elke avond van 21 tot 23 uur salsa dansen bij Mama Africa. We kwamen daar zo vaak dat de salsaleraren goede vrienden waren geworden. Dit is David, 22 jaar. Een van de vier salsa dansers. Naast salsalessen geven, staat hij ook voor de klas om kinderen Engels...

Image

Hoi Allemaal, Ik ben nu al een tijdje terug in Amsterdam. Al bijna een maand! Ik mis Peru enorm, zie veel foto's van vrienden die er nog zijn en dan wordt ik toch wel een beetje jaloers! Heb 2 geweldige maanden meegemaakt. Ik heb 2 weken spaans geleerd, 4 uur per dag. Ben 4 weken bij het weeshuis Al...

Image

De meisjes met de baby Lety. Was waren ze lief voor haar.

Image

Met de iets oudere jongens ging ik vooral veel voetballen en huiswerk maken. Dit keer nam ik wat gekke zonnebrillen mee van thuis. Vonden ze ook erg grappig, lekker gek doen.

Image

het meisjeshuis was vooral het huis waar ik kwam. Vond het zo gezellig met de lieve meisjes. Hier zie je Sabina, ik, Ruthie, en Brigitta.