WorldSupporter Magazine of ZinaSelene

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben afgelopen zomer met mijn gezin mee naar India gegaan, waar we een enkele dagen bij een opvangtehuis voor straatkinderen 'Childrens Trust' hebben meegelopen.
De kinderen waren enorm leergierig en enthousiast en ik vond het prachtig om te zien en om mee te helpen. Ook ben ik een paar jaar geleden in zuid-oost Azie geweest. Mijn volgende bestemming is het prachtige Peru!
Experience & Leisure: 
Ik ben veel met gezond eten bezig, ik hou er van om lekker te koken. En ik vind goede producten natuurlijk het belangrijkst.
Daarnaast hou ik er ook van cultuur, bijvoorbeeld musea, maar het aller interessantst vind ik de verschillende buitenlandse culturen. Ook hou ik er erg van om te sporten en om buiten te zijn. Ik kan echt niet een hele dag binnen zitten en niks doen.
Learn & Develop: 
Ik heb op het Montessori Lyceum Amsterdam gezeten.
Ik had een maatschappijleer docente; Joosje, die na haar school ging lesgeven in Afrika en ze heeft daar door middel van geldinzamelingen in Nederland een goed gestructureerde school gebouwd. Ik vond dit heel indrukwekkend en daardoor wist ik eigenlijk zeker dat ik ook na mijn school vrijwilligerswerk wilde doen.
Help & Change: 
Ik ben erg milieubewust ingesteld en koop zoveel mogelijk biologisch, organisch, fairtrade, lokaal en seizoens producten. Ook qua kleding kopen heb ik zo mijn eisen.
Ik koop vaak een daklozenkrantje maar wil graag iets buiten Nederland doen voor vrijwilligerswerk
Work & Initiate: 
Ik heb op dit moment twee baantjes: Ik werk bij het de kledingwinkel Scotch&Soda, waar eerlijke en mooie kleding wordt verkocht, want daar wordt ik nou echt blij van. En ik werk sinds een paar ma
anden ook bij Gary's Deli, dat is een bagel/koffie zaak. We hebben veel biologische producten en een hele gezellige sfeer. Al het brood dat we over hebben komen daklozen het ophalen, in ruil voor het opstapelen van het terras, weggooien van eten gebeurt gelukkig bijna nooit.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters