WorldSupporter Magazine of willemijndadv

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben in het verleden al meerdere malen naar Kenia geweest. Ook heb ik landen bezocht als Tanzania, Curacao, Thailand en Tobago. Alle reizen heb ik met mijn moeder gemaakt op Thailand na.
Thailand bezocht ik met mijn vriend. In alle vakanties met mijn moeder bracht ze me bij dat het erg belangrijk is om met de lokale bevolking om te gaan. We hebben heus ook wel in de wat grotere resorts gezeten, maar altijd maakten we al onze trijpen met de lokalen en nooit vanuit een resort. Zo heb ik al met veel mensen over de wereld kennis mogen maken en hun bijzondere verhalen mogen horen. Na de reizen met mijn moeder ben ik zelf begonnen met reizen. Ook tijdens mijn reis naar Thailand wilde ik mijn moeders raad opvolgen. Als we een meerdaagse trip door de rijstvelden maakten, bleven mijn vriend en ik niet bij de groep zitten, maar vroegen we juist aan het gezin waarbij we sliepen of we ze mochten helpen met het eten koken. Ik ben erg blij dat ik op zo'n jonge leeftijd al zoveel verschillende culturen met elkaar kan vergelijken. De verhalen die ik van over de hele wereld meeneem, vertel ik altijd graag aan mijn familie en vrienden in Nederland.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd heb ik vaak mijn moeder geholpen met collectes.
Daarbij gaan we dan de buurt rond om geld op te halen voor organisaties als de Kankerbestrijding. Verder sta ik ingeschreven bij Greenpeace en het Wereld Natuur Fonds. Mijn oom werkt bij het WNF. Hij is hoofd van de afdeling koraalbescherming. Dankzij hem ben ik me bewust van welke vis ik wel en niet mag eten. Ook houd ik op andere manieren rekening met de zee o.a. dankzij hem. Een van mijn passies is reizen. Sinds afgelopen zomer gaat reizen in combinatie met duiken. Ik vind het allebei te gek en zou het liefst de wereld over gaan.
Learn & Develop: 
Op de basisschool hielden we altijd de Bosloop. Hiermee zamelden we geld in voor (ieder jaar een ander) goed doel.
Ook waren er regelmatig inzamel acties waarbij we houdbaar eten of kleding inzamelden. Bijvoorbeeld voor Kosovo. Halverwege mijn middelbare school tijd ben ik voor het eerst met mijn moeder naar Kenia en Tanzania gegaan. Ik was op slag verliefd op die landen geworden. De taal, de mensen, de dieren, alles. Dat had ook effect op mijn schoolwerk. Telkens als ik een verslag of presentatie, waarvan ik zelf het onderwerp mocht bepalen, moest maken, koos ik een onderwerp wat met het leven in Oost-Afrika te maken had. Zo hield ik bijvoorbeeld presentaties over besnijdenis van vrouwen en over de Masai. Daarbij begon ik rond die tijd ook met het lezen van boeken over Oost-Afrika. Zoals de 'White Masai' en 'Mijn Woestijn'. Inmiddels doe ik de opleiding 'Logistiek en Technische vervoerskunde'. Ik ga nu mijn derde jaar in waarin ik mijn minor moet gaan doen. Ik heb gekozen voor de minor 'Werken in ontwikkelingslanden'. Het land dat ik heb gekozen om stage te gaan lopen is Kenia.
Help & Change: 
Wanneer er een collectebus langs komt geef ik altijd wat geld. Ook sta ik ingeschreven voor nieuwsbrieven van het WNF en Greenpeace.
Samen met mijn moeder steunen ik ook een vriend van ons die in Kenia woont. Zijn ouders zijn overleden en hij onderhoudt zijn broertjes en zusjes. We kennen hem van onze vakanties in Kenia.
Work & Initiate: 
Met mijn werk (bijbaan) promoot ik bepaalde bedrijven door middel van fotografie. Mensen krijgen een leuke foto van zichzelf mee.
Op het kader om de foto staat dan een boodschap en de naam van het bedrijf. Zelf heb ik bijvoorbeeld Eneco gepromoot. Zij proberen Nederland zo groen mogelijk te maken. Zo zijn alle verblijven in dierenpark Blijdorp verwarmd of verkoeld dankzij groene energie.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters