Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Als we op vakantie zijn vind ik het erg belangrijk om tussen de 'gewone' mensen te zijn. Kleine familie restaurantjes staan dan ook vaak op het programma.
Ik heb nog nooit echt een verre reis gemaakt, dus echte cultuur verschillen heb ik nog niet van dicht bij meegemaakt. Deze zomer komt daar verandering in!
Experience & Leisure: 
Ik ga vaak naar tentoonstellingen en informatie middagen over andere culturen. Ik vind het interessant om te leren over anderen.
Ik lees ook graag boeken over kinderen in andere landen, 'engelen van het asfalt' bijvoorbeeld. Een prachtig boek over straatkinderen in Brazilië.
Learn & Develop: 
Momenteel zit ik nog op school, in 5 VWO. Laatst heb ik voor mijn reis naar Uganda deze zomer een bakesale gehouden op school.
We hebben wafels, cakejes, taart brownies en andere lekkernijen verkocht voor het goede doel. We hebben met z'n 3en ongeveer 500 euro winst gemaakt!
Help & Change: 
Ik heb al vaker meegelopen aan sponsorlopen waarmee geld op werd gehaald voor sportevenementen in Peru.
Ook heb ik fairtrade producten zoals gelukspoppetjes en kruidenpotjes verkocht voor projecten in Afrika. Ook doneer ik af en toe geld aan Unicef. Komend jaar ben ik van plan mijn inzet te vergroten om zo nog meer geld te verdienen voor een betere wereld! Deze zomer ga ik ontwikkelingswerk doen in Uganda en daarvoor ben ik momenteel druk bezig.
Work & Initiate: 
Ik heb een bijbaantje bij een Chinees restaurant. Hier leer ik veel over de Chinese cultuur en vind het dan ook erg interessant.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters