Image
WorldSupporter profile of wiandavantrigt
Image
Travel & Move: 
Tot nu toe maakte het contact met de kinderen in de sloppenwijken van Zuid-afrika een bijzondere indruk op mij.
Ik zat daar in Jeffreys-bay en heb veel kinderen ontmoet waar misbruik en mishandeling orde van de dag waren. Ik heb toen ervaren dat door het geven van aandacht en liefde het kind weer kind kon zijn. Ik neem dit ook mee in mijn vak, dat liefde vaak zo helend kan werken.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd doe ik veel vrijwilligers werk in Zoetermeer, de stad waar ik woon. Ik ben daar betrokken bij buurtactiviteiten voor kinderen en tieners.
Learn & Develop: 
Tijdens mijn middelbare school ben ik voor 10 dagen naar Roemenië geweest. daarover heb ik toen verschillende keren wat verteld op school en bij mij in de kerk.
Maar omdat de ontmoeting met mensen van andere culturen mij trekt, ben ik na mijn examen voor drie weken naar Zuid-Afrika geweest. waar ik werkte onder de kinderen in de 'townships'. Daarvoor had ik met een groepje veel acties gedaan om geld op te halen. Om vervolgens die mensen te bedanken hadden we een spetterende 'come-back' avond georganiseerd, waarin o.a. ik een persoonlijk verhaal heb verteld.
Help & Change: 
Tijdens mijn verblijf in Ghana werk ik als verpleegkundige in het West Hospital in Tamale. Dit doe ik op vrijwillige basis.
Door mijn vakgebied uit te oefenen in een ander land met een andere cultuur en taal, zal ik vast en zeker moeilijke dingen maar ook leerzame momenten tegenkomen. Daarin hoop ik zelf veel te leren en me te verdiepen, maar ook hoop ik hierdoor een inspiratie te zijn voor andere verpleegkundige en verzorgende. wat zijn nu essentiele punten in je vakgebied en hoe kan je anderen beter maken als je misschien niet die middelen hebt.
Work & Initiate: 
Ik heb op dit moment een bijbaan in het poolteam van de afdeling chirurgie van het LUMC. Ik heb mijn studie verpleegkunde namelijk net afgerond.
My Favorite Content

Nothing found.

Most Popular - Most Visited
My Latest Activity