WorldSupporter profile of Ward Spee
Image
Travel & Move: 
Deze zomer ben ik met mijn ouders naar Zuid-Afrika geweest. We hebben daar in de buurt van Kaapstad een 'township' bezocht met een gids die daar leeft.
Dat heeft zeer veel indruk op me gemaakt. Zowel in de township als tijdens de rest van de reis hebben we veel souvenirs gekocht van de arme plaatselijke bevolking i.p.v. in een winkel. De reis heeft me het inzicht gegeven dat we het in Nederland zeer goed hebben ten opzichte van bijvoorbeeld Zuid-Afrika en ze zeker nog veel hulp nodig hebben. Daarom ga ik de volgende zomer naar Malawi om daar vrijwilligerswerk te doen.
Experience & Leisure: 
Ik heb andere mensen geïnformeerd over mijn initiatief om deze zomer in Malawi vrijwilligers- en ontwikkelingswerk te doen.
Learn & Develop: 
Ik heb op school een speech voor Engels gegevens over een Zuid-Afrikaanse sloppenwijk, die ik afgelopen zomer heb bezocht.
Help & Change: 
Volgende zomer ga ik op reis met een aantal klasgenoten naar Malawi om daar samen ontwikkelingswerk te doen. Ik koop in de supermarkt regelmatig fair trade of utz-gecertificeerde producten, zoals bijv
oorbeeld koffie en hagelslag. Ik drink namelijk veel en graag koffie. Als gezin doneren we iedere maand tien euro aan Unicef.
Work & Initiate: 
Ik werk als afwasser in een brasserie. Hierbij heb ik nog niet veel gedaan om aan een betere wereld bij te dragen. Ik ben wel van plan om een actie op te zetten voor mijn reis naar Malawi.
My Latest Activity