Image
WorldSupporter Magazine of ThomasWeber
Image
Travel & Move: 
Tijdens een reis door Egypte (2007) ben ik voor de eerste keer bewust geworden van de rijkdom die wij hier in Nederland hebben. De reis heeft veel indruk op me gemaakt.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd heb ik tot nu toe veel gesport in verschillende landen en tegen verschillende nationaliteiten.
Learn & Develop: 
Op school heb ik meegedaan met een sponsorloop voor Haïti. Ik heb een vriend uit Rwanda waar ik regelmatig contact mee heb.
Help & Change: 
Ik heb tot nu toe nog geen ervaring met internationale samenwerking, lidmaatschap of fair-trade. Ik heb wel veel vrijwilligerswerk gedaan in Nederland.
Waaronder in een bejaardentehuis en een 2e hands winkel waar mensen werken met verschillende beperkingen. In mijn jeugd heb ik veel schoenendozen gevuld met speelgoed pennen/stiften etc. en donaties gedaan voor doelen in de Derde wereld.
Work & Initiate: 
De waarde van mijn kerstpakket heb ik dit jaar gestort aan de alzheimer stichting.
My Latest Activity
Image

De reis die ik heb gemaakt was een hele leuke, zware, intressante reis. We hebben veel meegemaakt en veel gezien. Nu ik terug ben in Nederland denk ik nog steeds terug aan Uganda. Wat me het meeste is bijgebleven is de basisschool waar we elke dag heen ging om te ontbijten en avondeten. De kinderen ...

Image

Toen we naar een soort ROC school gingen in uganda heb ik mijn interview samen met jelle gedaan. wij hebben vragen gesteld over verschillende dingen uit het dagelijks leven maar ook hoe de jeugd in Uganda tegen problemen aankeken. Ons is opgevallen dat de jeugd uit Uganda heel anders tegen problemen...