WorldSupporter Magazine of Tanja Doodeman
Image
Travel & Move: 
-
Experience & Leisure: 
-
Learn & Develop: 
Een aantal jaar geleden heb ik de 40 MM gelopen. Dit is een evenement waarbij je van te voren sponsors zoekt voor het doel van dat jaar.
Vervolgens probeer je de 40 kilometer uit te lopen en ontvang je dus het gesponserde geld. Het geld van dat jaar ging naar een ontwikkelingsorganisatie in Afrika.
Help & Change: 
Mijn zus en haar vriend hebben een aantal jaren geleden een mooie start gemaakt aan een kindertehuis in Kenia.
In Nederland hebben zij veel geld ingezameld, waarmee ze in Kenia mensen hebben aangenomen en materiaal hebben gekocht om daar een begin te maken aan de bouw van een kindertehuis. Terug in Nederland zijn zij het project blijven steunen, waardoor zij een aantal jaar later aanwezig konden zijn bij de opening! Nog steeds organiseren zij evenementen om geld in te zamelen. Na veel meegeleeft en geholpen te hebben met hun wereldbijdrage, wil ik nu graag zelf een wereldbijdrage leveren door 2 maanden vrijwilligerswerk te gaan doen op de Filipijnen.
Work & Initiate: 
-
My Latest Activity
De laatste voorbereidingen!

Nog 3 weken en dan is het zover! Dan vertrek ik voor 3 maanden naar Azië om eerst 2 maanden vrijwilligerswerk te gaan doen op de Filipijnen en dan nog een maand door Thailand en Maleisië te reizen! Een heel goed vooruitzicht wat me hopelijk een mooie ervaring rijker maakt! Hoe ben ik eigen...