WorldSupporter Magazine of Sharon Cleven

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn meest bijzondere reis was die naar Berlijn, waar we werden geconfronteerd met de resten van de oorlog.
Verdere reizen heb ik nog nooit gemaakt, daarom is mijn reis naar Uganda zo belangrijk voor mij. Wij kiezen als familie altijd voor bed&breakfast en nooit voor grote hotels.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd doe ik aan dansen, onze groep bestaat uit allerlei verschillende mensen, met verschillende culturen.
We kunnen het allemaal goed met elkaar vinden en leren zo veel van elkaars cultuur. Verder vind ik de film slumdog millionaire geweldig! Deze film gaat over een jongen in een sloppenwijk die miljonair wordt.
Learn & Develop: 
Ik zit op het Sondervick College in Veldhoven. Ieder jaar opnieuw worden er activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor goede doelen.
Bijvoorbeeld: de kerstmarkt, de kerstcross, de lessenmarathon, enz. De goede doelen waar het geld naartoe gaat zijn elk jaar anders. Ik heb zelf een verhaal geschreven voor de wereldwinkel over kinderen in ontwikkelingslanden. Mijn brief heeft toen gewonnen en ik werd toen bij de wereldwinkel uitgenodigd voor een bedankje. Verder heb ik meegedaan aan een sposorloop voor kinderen in Ethiopie. Volgend jaar ga ik mee op expeditie naar Uganda waar ik mijn steentje bij ga dragen.
Help & Change: 
Ik houd van reizen en mensen helpen. Ik kan goed omgaan met mensen en werk erg hard om mijn doelen te bereiken.
Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in een bejaardehuis, bij een kinderspeeltuin en in de gehandicaptezorg. Ik help graag anderen omdat sommige mensen soms gewoon een steuntje in de rug nosig hebben. Ik heb al verschillende keren op school moeten debatteren en betogen moeten houden, dit ging dan meestal ook over de verschillende culturen. Jaarlijks geeft mijn familie een bijdrage aan Unicef en aan KIKA. Verder koken wij vaak met fairtrade producten.
Work & Initiate: 
Ik werk bij de beste Plus van Nederland, namelijk Plus van Reijen in Veldhoven!
Ik werk daar met heel veel plezier! Wij hebben verschillende fair-trade producten in onze winkel die veel verkocht worden. Mijn baas heeft er voor gezorgd dat ik in de winkel tompoezen mocht verkopen om geld in te zamelen voor Uganda.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters