Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
In 2010 heb ik een maand in een weeshuis in Roemenië gewerkt via Projects Abroad. Ik verbleef toen in een gastgezin.
Daarna heb ik een aantal jaar gespaard tijdens mijn studie, zodat ik van september tot en met december 2013 drie maanden vrijwilligerswerk kon doen in een community project van Be More in Malawi. Deze reis heeft veel indruk op mij gemaakt, doordat ik echt heb gehoord en gezien hoe het is om in zo'n arm land te leven en weinig perspectieven te hebben voor een beter leven.
Experience & Leisure: 
Ik vind het restaurant Djebena in Leiden een aanrader voor iedereen die eens iets anders wilt ervaren.
Djebena is een Oost-Afrikaans restaurant. Verder heb ik in februari 2014 een boekje gekocht bij de kringloopwinkel 'Hoe word ik vrijwilliger in het buitenland'. Dit is een inspirerend en helder boekje voor vrijwilligers die naar het buitenland willen en nog niet precies weten wat ze willen. Ik vond het zelf echter ook heel inspirerend om te lezen! Op het Movies that Matter festival worden internationale films over mensenrechten vertoond. Dit filmfestival is echt een aanrader.
Learn & Develop: 
Op de basisschool schreef ik al een werkstuk over mensenrechten. Ook heb ik aan diverse sponsorlopen en vrijwilligersacties meegedaan.
Een van de vakken tijdens mijn studie was interculturele aspecten van opvoeding, onderwijs en hulpverlening. Dit vak vond ik erg interessant. Ik ben echter inmiddels al afgestudeerd.
Help & Change: 
Voor cadeautjes geef ik graag Fairtrade producten. Verder heb ik voordat ik naar Malawi ging verteld over mijn project en heb ik op deze manier geld ingezameld voor mijn project.
Tijdens het afgelopen halfjaar heb ik geholpen op voorlichtingsdagen van Be More en heb ik meegeholpen met een lokale rommelmarkt.
Work & Initiate: 
Ik heb op mijn werk verteld over mijn komende reis, waarin ik drie maanden vrijwilligerswerk zal gaan doen.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters