WorldSupporter Magazine of Sanneyeung
Image
Travel & Move: 
Tijdens mijn vakantie naar Spanje een paar jaar geleden gaf ik een oude zwerfster een paar euro. De vrouw maakte een kruisje voor mij en was zo blij met slechts een paar euro.
Hierdoor ben ik gaan nadenken en wist ik dat ik ook andere wou helpen.
Experience & Leisure: 
Deze zomervakantie ga ik voor het eerst naar Uganda om de mensen daar te helpen. Ik vind het heel spannend, met heb er wel super veel zin in!
Om hierheen te gaan heb ik al mijn kennissen geïnformeerd en gevraagd om donaties. Verder heb ik cupcakes verkocht voor een vrijwillige bijdrage aan mijn reis naar Uganda. En ik heb een aantal bedrijven gevraagd om een bijdrage.
Learn & Develop: 
Ik zit op de vrijeschool in Maastricht. Op mijn school worden alleen maar fairtrade en biologische producten gebruikt. Dit is inderdaad duurder, maar dat heb ik er zeker voor over.
Ook hebben we elk jaar de 'Michaels actie'. Bij deze actie gaan we de stad in en doen allerlei dingen om geld in te zamelen. Dit jaar was het goede doel een basisschool in Peru.
Help & Change: 
Altijd als er mensen langs de deur komen voor een fonds geef ik ze geld. altijd als ik bedelaars zie geef ik ze geld. Ook koop ik altijd stella-maris water en koop zoveel mogelijk fairtrade producten.
Work & Initiate: 
helaas werk ik nog niet. Maar ik heb er altijd van gedroomd om ontwikkelingshulp te doen. Het lijkt me zo leuk om mensen zo goed te kunnen helpen met kleine dingen, en natuurlijk ook groete.
My Latest Activity
zelf een fondsenwerfactie georganiseerd voor een goed doel of...

zelf een fondsenwerfactie georganiseerd voor een goed doel of project Op school zamelen wij elk jaar geld in voor een goed doel. Mijn 3 vriendinnen en ik hebben di jaar 120euro opgehaald in slechs 3 uurtjes! Zo makkelijk is het dus om iets goeds te doen voor een ander! Dit jaar ging het geld naar ee...